Gouverneurbieren bij ‘t Genot

Uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf bierdrinkers wel eens een speciaalbiertje drinkt. De Nederlandse bierdrinker kiest steeds vaker een speciaalbiertje in plaats van pils. Voorheen waren het vooral de wat oudere mannen die het lekker vonden naast hun pilsje af en toe een speciaalbier te proeven. Tegenwoordig vindt ook het jonge publiek het leuk steeds weer nieuwe smaken te proberen. We kiezen bewust voor bijzondere producten die voor een verwenmoment zorgen.

Speciaalbieren van onze drankenkaart

Op onze drankenkaart staan de zes speciaalbieren van Gouverneur. Deze worden gebrouwen bij bierbrouwerij De Lindeboom. Deze in Neer, in het hart van Limburg, gevestigde bierbrouwerij werd opgericht in 1870. De Gouverneur Speciale 140, is het eerste bier in de lijn van speciaalbieren van Gouverneur. Het is gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij. Het is vlot drinkbaar, frisblond bier, fruitig en subtiel hoppig van smaak. De Gouverneur Dubbel is een bier om rustig van te genieten. Dit biertje is een fluweelzacht en bitterzoet bier met karakter. Dit bovengistende bier heeft een subtiele bitterheid, een krachtige eigen smaak en een unieke, fruitige afdronk. Een bier dat lekker doordrinkt. Gouverneur Stout op Hout is een bovengistend, tikkeltje eigenzinnig bier met een unieke lagering op eikenhout. Gouverneur Dubbelbock is een bijzonder seizoenbier voor de herfst en winter. Gouverneur Tripel is een goudblond, licht zoet speciaalbier met fijne hoparoma’s en een hopbloemige smaak. Alle gouverneur bieren zijn bovengistend en gisten na op fles. Dit geeft een lichte troebeling. Advies: Schenk de fles halfleeg, zwenk de fles en schenk dan verder uit.

Proost en geniet in Vierlingsbeek!

Als je een keuze hebt gemaakt uit een van deze zes Gouverneurbieren, vergeet dan niet het bier eerst te bekijken en te ruiken voordat je het drinkt. De geur en de kleur van het bier zijn namelijk onderdeel van de beleving van speciaalbier. Proost en geniet bij pannenkoekenrestaurant ´t Genot in Vierlingsbeek.

Rondje Gouverneur tijdens een High Beer

De gouverneur bieren worden ook geschonken tijdens een high beer arrangement. Combineer eventueel in een goed gezelschap uw high beer met een high wine. Onze chefkok laat zich graag per seizoen inspireren.In overleg met uw gastvrouw wordt er een combinatie gemaakt van verassende gerechtjes met bijpassende wijnen. Of u maakt uw keuze van onze bierkaart. De High beer bestaat uit 4 verschillende wijnen of bieren en een aperitiefplateau bij ontvangst, gevolgd door 3 gerechten. Onze high beer is dagelijks tot 19.00 uur te reservereb (eindtijd) en heeft een duur van ca. 2 à 3 uur.

High Beer

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.