Go nuts met een ijs dessert bij pannenkoekenrestaurant ‘t Genot

Voor veel mensen is het een herkenbaar scenario, je hebt jezelf tonnetje rond gegeten, en zit vol. Maar de dessertkaart overslaan? Dat kan echt niet. Voor een toetje is namelijk altijd nog ruimte. Wat is er lekkerder dan na een hoofdgerecht bijvoorbeeld een lekkere coupe ijs te nuttigen? Hoeveel pannenkoeken u ook heeft gegeten in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek, plek voor een ijs is er gewoon.

Wetenschappelijk bewezen: ijs maakt ons blij

In de tijd van de Romeinen sprak men voor het eerst van een sorbet. Zij serveerden verschillende ijsgerechten met sneeuw, gemengd met honing, fruit en rozenwater. En we zijn hen daar uitermate dankbaar voor. IJs is lekker en maakt ons blij, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. In Nederland wordt veel ijs gegeten. Anders dan vaak gedacht wordt is de consumptie van ijs echter het hoogst in Scandinavische landen. Hier wordt twee keer zoveel ijs gegeten dan in Nederland. Maar daar kan verandering in komen!

Nieuwe ijskaart bij ’t Genot

In ons restaurant ’t Genot presenteren we een nieuwe, vorstelijke ijskaart. Hierop zijn ijscoupes met prachtige namen te vinden, zoals Go nuts, Cherry mania, Grand sundae, Red velvet, Creamy coffee en Sweet child. Allen met verschillende ingrediënten en smaken. Hazelnootroomijs, yoghurt amarene roomijs, latte machiatto roomijs, vanille roomijs, bosvruchten sorbetijs en aardbeien sorbetijs zijn smaken die je aan kunt treffen in onze ijscoupes.

Hoeve willem III ijsdessert

De ware ambacht van het pannenkoeken bakken vinden wij belangrijk. Zo selecteren wij ook onze producten. Het ijs van Hoeve Willem III is dan ook ambachtelijk. U proeft de liefde en zorg die in het ijs zijn gestopt! De baisis van het roomijs is verse melk. Het sorbetijs wordt gemaakt van vers fruit. Een stukje van De Peel kunt u bij 't Genot in een coupe komen proeven.

Ruimte voor een gezellig toetje

Gezelligheid kent geen tijd en geen ruimte, dus is er letterlijk en figuurlijk altijd ruimte voor een gezellig toetje. Als het mooi weer is kunt u terecht op ons ruime, groene terras. Als het weer wat minder mooi is heten wij u van harte welkom binnen in ons gezellige restaurant. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Dagelijks streven wij ernaar, samen met ons enthousiaste team, uw verblijf bij ’t Genot onvergetelijk te maken.

 

Always eat with pleasure not with guilt

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.