Geocaching; gegarandeerd plezier

Geocaching is een spel dat gegarandeerd staat voor plezier voor de hele familie. Het idee is dat personen of organisaties/verenigingen over de hele wereld caches, oftewel schatten, verstoppen in waterdichte doosjes of dergelijke en de locaties hiervan delen door op internet hun exacte positie te melden. Om de schat te vinden gebruik je een gps-ontvanger of telefoon met deze functie. Soms is een cache eenvoudig te vinden, dan kan er rechtstreeks op de goede locatie afgelopen worden. Er zijn ook veel caches waarvoor eerst een puzzel opgelost moet worden, je loopt dan een soort speurtocht. Voor veel liefhebbers van geocaching gaat het niet eens om de schat zelf, maar meer om de tocht en ontdekken van mooie locaties in de natuur of steden.

Cache nabij ons ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant

Nabij ons ambachtelijke pannenkoekenrestaurant ligt de eerste cache van een serie van vierenveertig caches “Maasdorpen”. Dit zijn afzonderlijke caches die je afzonderlijk op kan pikken. De liefhebber gaat er echter voor de serie van vierenveertig te zoeken. Tot aan Broekhuizen aan de ene kant van de Maas, dan pontje over aan de andere kant weer terug zijn de caches te vinden. De cache bij ons pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek kan het begin, - of eindpunt van een mooie fietstocht zijn.

Schatzoekers welkom bij ’t Genot

Alle schatzoekers, op zoek naar de cache, nodigen we van harte uit op ons terras, of in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. Of het nu is voor een ontbijt, lunch of diner, we bieden onze gasten een ruime keuze op onze menukaart. Ook voor een High tea, High wine of High beer bent u bij ons aan het goede adres. Dus stel uw navigatie in op Spoorstraat 49 en vindt een schat aan overheerlijk voedsel op uw bord.

“Kijk eens om je heen, overal is iets leuks te zien.”

 

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer