Genieten van een heerlijke High Tea in de omgeving van Boxmeer en Venray

Kom genieten van een heerlijke High Tea in de omgeving van Boxmeer en Venray bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot in Vierlingsbeek

 
Beloofd is beloofd. In mijn vorige blog, beloofde ik dat ik deze keer wat uitgebreider terug zou komen op de high tea. Zo´n High Wine is natuurlijk hartstijke gezellig, lekker en leuk, maar ja, wat als je die avond nog van alles op het programma hebt staan. Dan is een high tea een leuk alternatief.

Je beste vriendin is zwanger, het is aan jouw de eer om een verrrassende babyshower te mogen organiseren. Je kunt het je vriendin natuurlijk niet aan doen om bij haar thuis de boel op stelten te zetten dus wat doe je? Je belt Pannenkoekenrestaurant 't Genot.

Bij 't Genot is het mogelijk om een apparte gedeelte van het restaurant te reserveren zodat je met je vriendinnenclubje bij elkaar zit zonder dat je omringt wordt door andere gasten. Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot 20 personen, hierdoor is het ook mogelijk de ruimte te versieren in alle kleuren blauw of rose.

Nadat je, je vriendin onder valse voorwendselen richting 't Genot hebt kunnen lokken staat er op tafel een ruim assortiment aan thee voor jullie klaar en kan de middag beginnen.

We beginnen met een huisgemaakte soep. Nee geen pakje of blik maar keuze uit 2 soorten soep die dagelijks vers door onze keukenbrigade wordt bereidt. Na de soep zetten we de tafel vol met broodjes, sandwiches, diverse zoete lekkernijen en ook een aantal warme items. Tussendoor kunnen jullie bijoorbeeld rompertjes versieren of andere spellletje doen wat jullie bedacht hebben. Jullie zorgen voor de spullen, wij voor de ruimte en de versnaperingen. Een high tea is inclusief 2 uur lang onbeperkt koffie en/of thee.

Weet je al of het een jongen of een meisje wordt dan kunnen wij wat leuke details in de gerechten terug laten komen.

Dit is maar een voorbeeld over hoe een high tea bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot er uit zou kunnen zien. Of je nu uit Vierlingsbeek, Overloon, Boxmeer of Venray komt. Er is altijd wel een gelegenheid waarbij een high tea de uitkomst is. Denk aan verjaardagen, een verwen momentje met je moeder of vriendinnen, bijkletsen met je zus of het weerzien met een uit het oog verloren vriendin.

Pannenkoekenrestaurant 't Genot maakt er een onvergetelijke middag van.

Kosten voor een high tea bedragen € 17,50 p.p (overige wensen zijn altijd bespreekbaar)

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer