Geef een etentje, high tea, high beer, kortom 't genot in december cadeau

De Winter feestmaanden geven ons Sinterklaas en Kerstmis cadeau

Een boek dat je al twee keer hebt gelezen, lelijke stropdassen, een hengel terwijl je niet van vissen houdt, een geurtje dat absoluut niet jouw merk is of sokken niet in de juiste maat. Het gebeurt regelmatig dat je een Sinterklaas, - of kerstcadeau krijgt dat je niet mooi vindt, dubbel hebt of zelfs helemaal niet wil. De meest aangeboden foute geschenken bij tweedehands winkels na de feestdagen zijn boeken en strips, decoratieartikel en kleding. Nee, het valt niet mee een passend Sint, - of kerstgeschenk voor je geliefden te vinden.

geef Een origineel etentje cadeau

Voordat je met de handen in het haar gaat zitten, omdat de goede Sint geen passend cadeau kan vinden. Of die aardige kerstman de moed dreigt te verliezen omdat hij geen geschikt kerstkado kan kiezen, hebben wij een gouden tip. Geef eens een etentje cadeau! Een origineel, lekker en vooral ook gezellig presentje, in de vorm van een dinerbon, waar je nooit de mist mee in gaat. Een cadeau dat gegarandeerd goed wordt ontvangen en zeker niet direct na de feestdagen bij tweedehandswinkels aangeboden hoeft te worden. Kortom, een presentje waarmee je bij iedereen een lach op het gezicht tovert.

Besteed je cadeaubon aan een High Tea, High Wine of High Beer

Bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek kun je een cadeaubon krijgen in alle prijscategorieën, je bepaalt zelf de prijs. Het verzilveren van de bon wordt gegarandeerd een culinair feestje. Op onze ontbijt, - lunch, - of dinerkaart tref je namelijk naar ieders smaak wat aan. Maar geniet ook eens van een High Tea, High Wine of High Beer. Ook een drankje nuttigen op ons terras na een wandeling, of fietstocht is mogelijk. Zelfs aan het afhalen van een pannenkoek om thuis op te eten, kun je een kadobon besteden.

Origineel geschenk

De bonnen zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Er is immers altijd wel een goed moment voor een origineel geschenk. Het leven is bedoeld om ervan te genieten én dat kan hier, bij ’t Genot.

 

Wist jij al dat het woord cadeau in onze Nederlandse taal uit het Frans geleend is...? en dat er vele synoniemen bestaan. Zo schrijft het Hollandse kind vaak het woord kado, spreekt men ook wel eens over een geschenk, schenking of gift. Een 'cadeaubon van 't Genot' is er voor iedereen en bij elke gelegenheid of felicitatie een leuke verrassing of gift!

Loop gerust eens binnen en vraag onze gastvrouw naar de cadeaubon!

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.