Fietsroutes bij 't Genot

Dat fietsen gezond is, dat is geen geheim. Maar het is zoveel meer dan dat! Fietsen is bijvoorbeeld duurzaam, goed voor het milieu en je portemonnee. En uit onderzoek is gebleken dat mensen die regelmatig fietsen beter om kunnen gaan met stress. Daarnaast bevordert het je humeur en slapen mensen die iedere dag fietsen beter. Door buiten te zijn en jezelf bloot te stellen aan het daglicht, is je dag- en nachtritme beter in balans. Maar naast dit alles is fietsen gewoon leuk! Op de fiets kun je genieten van alle weersomstandigheden, de wind door je haren en de zon op je huid. Je komt op mooie plekken in de natuur, die je niet ziet als je met de auto gaat. En fietsen is voor jong en oud. Zeker met de komst van de elektrische fiets. De allerjongste kunnen lekker voor- of achterop de fiets, dus je kunt met de hele familie op stap. En wat is het leuk om dan een route te fietsen met een leuke pauzeplaats nabij de Maasheggen, de bosrijke natuur en mooie omgeving van Vierlingsbeek!

Fietsen en culinair genieten combineren - eten langs uw foutsroute

’t Genot heeft voor alle fietsliefhebbers een aantal mooie fietsroutes geselecteerd, welke dwars door de natuur voeren. Het biedt u de mogelijkheid een dagje fietsen en culinair genieten te combineren. De route is te downloaden op onze fietsroute pagina of te verkrijgen bij ons pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek. De routes zijn eenvoudig te lezen en te volgen. Naast het routekaartje staan de te volgen knooppunten duidelijk vermeld. U begint uw route bij het knooppunt dichtbij uw locatie en volgt vervolgens de vermeldde volgorde.

Naar de fietsroute pagina

’Fietsroute ’t Genot en de Strooproute

‘Fietsroute ’t Genot’ is een 30 kilometer lange fietstocht langs de Maasheggen, rivier de Maas en over bospaden. Tussen knooppunt 55 en 54 vindt u ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. De ‘Strooproute’ is een 24 kilometer lange, bosrijke fietstocht. Een tocht die u over fietspaden voert die autovrij zijn, midden door de natuur. Tussen knooppunt 54 en 55 kunt u uw fiets parkeren bij ons restaurant, er is gelegenheid om uw elektrische fiets op te laden, en op ons terras of in ons restaurant van een welverdiende pauze te genieten. Wilt u echt een hele dag fietsen dan kunt u de twee routes combineren. U begint de dag bij ’t Genot in Vierlingsbeek met een heerlijk ontbijt, en start daarna met ‘de Strooproute’. Uw lunch nuttigt u weer in ons restaurant om vervolgens aan ‘fietsroute ’t Genot’ te beginnen. Uw dag in de buitenlucht sluit u af met een pannenkoek, of een andere lekkernij van onze menukaarten.

U bent van harte welkom bij ’t Genot, Spoorstraat 49, Vierlingsbeek. Ook met uw fiets!

Nabij ons restaurant ligt een Geocaching punt. Ook leuk om te combineren tijdens uw fietstocht. Lees onze blog over Geochaching voor meer informatie.

Geocaching

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.