Aftrap Sinterklaasavond bij ‘t Genot

Sinterklaas en pakjesavond is een belangrijke traditie in Nederland. De traditie zoals we deze tegenwoordig vieren, is ontstaan net na de tweede wereldoorlog. Wist je dat de allereerste intocht van Sinterklaas in 1888 in Venray was? In de aanloop naar het Sinterklaasfeest op 5 december zetten kinderen hun schoen hopende op een klein cadeautje of een handje pepernoten. Het hoogtepunt van het Sinterklaasfeest is pakjesavond dat op 5 december gevierd wordt. Weken van tevoren hebben kinderen via knip, plak en schrijfwerk verlanglijstjes gemaakt voor de Sint, en op die dag kloppen hun hartjes vol verwachting.

Uit eten bij ’t Genot in Vierlingsbeek, een heerlijk avondje

Om het heerlijk avondje in deze decembermaand goed te starten nodigen wij u van harte uit om met uw kinderen en/of kleinkinderen te komen eten in Vierlingsbeek. Ons pannenkoekenrestaurant is bij uitstek de plek om pakjesavond goed af te trappen. De decembermaand is al druk genoeg, even ontzorgd worden is natuurlijk heerlijk en pannenkoeken eten is voor een kind een traktatie. Terwijl iedereen smult van een ambachtelijk gebakken pannenkoek, kunnen Sint en zijn Pieten de pakjes alvast klaarzetten bij de schoorsteen.  

Heerlijk avondje wordt nog heerlijker met een pannenkoek

Op de menukaart van ons pannenkoekenrestaurant zijn zowel peuter, - als kinderpannenkoeken te vinden. De keuze uit diverse smaken is reuze; van een kinderpannenkoek naturel tot een Tony chocolonely pannenkoek. Van een kinderpannenkoek jam tot een kinderpannenkoek aardbeienijs. En wat denk je van een pretpannenkoek? Voor elk van onze jongste gasten is er een geschikte pannenkoek op de kaart te vinden.

Gewoon doen, een dinerbon ´t Genot in de schoen

En zit de goede Sint nog met de handen in het haar. Omdat hij wacht op een kadotip, bij ons verkrijgbaar. Iets wat gemakkelijk past in een surprise of schoen. En waarvan je denkt, dat is nou eens leuk om te doen. Denk dan aan een dinerbon van het huis, daarmee is hij nooit abuis.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met het restaurant via telefoonnummer: 0478 63 16 69. Via onze website, www.t-genot.nl kunt u ook online een tafel reserveren. Het team van pannenkoekenrestaurant ’t Genot heeft u van harte welkom.

Een fijne Sinterklaastijd gewenst!

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.