5-gangen diner met Live muziek.

Blog ‘Culinair genot avond’ 18 november 2017.

In deze blog wil ik jullie graag meer vertellen over onze jaarlijkse ‘culinair genot avond’ bij Ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek.

In 2016 zijn we begonnen met dit concept en dit was meteen een groot succes. De ‘culinair genot avond’ is een avondvullend programma waarbij onze gasten worden verwend met een heerlijk 5-gangen diner, begeleid door live muziek.

De gerechten die we deze avond serveren worden afgestemd op de tijd van het jaar. Dit jaar vindt de ‘culinair genot avond’ plaats op 18 november. De gerechten zullen dus een winters tintje krijgen.

Voor de wijn liefhebbers onder ons stellen wij een bijpassend 4-gangen wijnarrangement samen. Dit doen wij samen met wijnkenner Jan Verbeeten uit Vierlingsbeek. Jan Verbeeten heeft een grote passie voor wijn. Door zijn passie te combineren met onze passie voor eten, komen we altijd tot de perfecte wijn – spijs combinaties.

Voor degene die nog moeten rijden kunnen we een klein (BOB) arrangement aanbieden. Heeft u liever één glas wijn uit het wijnarrangement? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Voor de muzikale invulling van de ‘culinair genot avond’ gaan we altijd op zoek naar regionale muzikanten. In de eerste editie van de ‘culinair genot avond’ hebben we gekozen voor gitarist Jan Jansen. Jan is één van Nederlands beste gitaristen. Ook dit jaar hebben we weer een regionale muzikant, namelijk Jan van Oort. Een zeer bekende saxofonist uit Overloon. Jan van Oort zal tijdens de ‘culinair genot avond’ een zeer divers arrangement aan muziek voor u spelen.

Hij zal het diner voorzien van prachtige achtergrond muziek en na het diner zal het tempo iets opgevoerd gaan worden. Er is dan alle gelegenheid om lekker te dansen.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar deze avond en wilt u direct reserveren klik dan hier.

Wilt u nog wat meer informatie over deze avond kijk dan even op onze site: www.t-genot.nl of neem contact met ons op via het telefoonnummer: 0478-631669.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.