Uit de keuken

Onze chefkok houdt u in deze rubriek wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om de week zal onze chef kok hier een blog plaatsen met leuke feitjes, gerechten of evenementen bij 't Genot of in  de omgeving

Keukenblog: Huisgemaakt appelgebak.

2e Blog vanuit de keuken. 10 Maart 2017. Een hele goede middag. Vandaag schrijf ik mijn tweede blog en graag zou ik het met jullie hebben over onze huisgemaakte appeltaart. In de zomer komen fietsers uit de hele regio speciaal voor ons huisgemaakt appelgebak naar pannenkoekenrestaurant 't Genot. Na een aantal kilometers fietsen langs dorpen zoals Maashees en Holthees of vanuit Gennep via boxmee... Lees meer »

Pannenkoeken beslag op ambachtelijke wijze bereid door de molenaar in Groesbeek...

Pannekoekenmix speciaal voor u en ons samengesteld door een echte molenaar..! Ook vanuit de keuken volgt hier de eerste blog. Mijn eerste blog wil ik graag schrijven over de “Zuidmolen” in Groesbeek. Dit is de molen waar wij onder andere onze pannenkoekenmix en onze mix voor appelgebak vandaan halen. De Zuidmolen is een ronde beltmolen en werd in 1857 door J.Heyne gebouwd. In Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Let op. Maandag 15 April Gesloten !!!

Reserveren
Reserveer