Uit de keuken

Onze chefkok houdt u in deze rubriek wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om de week zal onze chef kok hier een blog plaatsen met leuke feitjes, gerechten of evenementen bij 't Genot of in  de omgeving

Pluimvee bedrijf Timmermans "Eet gerust een eitje (of2)!

Pluimvee bedrijf Timmermans heeft nooit gewerkt met de gevaarlijke stof FIPRONIL De afgelopen dagen is het nieuws al regelmatig voorbij gekomen dat er diverse pluimvee bedrijven in nederland zijn waar gewerkt is met de gevaarlijke stof Fipronil. Bij Timmermans in Vierlingsbeek is dit zeker niet het geval. Lees meer »

High beer bij 't Genot in Vierlingsbeek

Met vrienden of vriendinnen genieten van een heerlijke "High Beer" Misschien nog niet zo bekend als de high tea en de high wine, de high beer. Net als bij een high tea worden er ook bij een high beer diverse hapjes en bijpassende bieren geserveerd. Door velen wordt de high beer dan ook de high tea voor mannen genoemd. High beer, de high tea voor echte mannen en vrouwen! Lees meer »

Vet verbranden door bananenpannenkoeken met fruit..!

De pannenkoek die echt gezond is...!! Vet verbranden door bananenpannenkoek met rood fruit..! Een pannenkoek bestaat uit de volgende standaard ingrediënten: water, bloem, eieren en zout. Het ingrediënt bloem is afkomstig van graan, en graan heeft van nature een slechte invloed op de gezondheid. Graan verstoord namelijk de hormoonbalans en is daardoor niet goed om af te vallen. N Lees meer »

Ons keukenteam heeft hard gewerkt aan de nieuwe lunchkaart..!!

Genieten van een heerlijke lunch in de omgeving van Boxmeer en Venray...!! Met de zomer voor de deur is er bij 't Genot de afgelopen weken/maanden weer hard gewerkt aan een nieuwe lunchkaart. Een nieuw jaar, een nieuw siezoen daar hoordt een nieuwe lunchkaart bij met nieuwe gerechten passend bij de tijd van het jaar. Ook willen we dat 't Genot in Vierlingsbeek blijft vernieuwen. Lees meer »

Keukenblog: Huisgemaakt appelgebak.

2e Blog vanuit de keuken. 10 Maart 2017. Een hele goede middag. Vandaag schrijf ik mijn tweede blog en graag zou ik het met jullie hebben over onze huisgemaakte appeltaart. In de zomer komen fietsers uit de hele regio speciaal voor ons huisgemaakt appelgebak naar pannenkoekenrestaurant 't Genot. Na een aantal kilometers fietsen langs dorpen zoals Maashees en Holthees of vanuit Gennep via boxmee... Lees meer »

Pannenkoeken beslag op ambachtelijke wijze bereid door de molenaar in Groesbeek...

Pannekoekenmix speciaal voor u en ons samengesteld door een echte molenaar..! Ook vanuit de keuken volgt hier de eerste blog. Mijn eerste blog wil ik graag schrijven over de “Zuidmolen” in Groesbeek. Dit is de molen waar wij onder andere onze pannenkoekenmix en onze mix voor appelgebak vandaan halen. De Zuidmolen is een ronde beltmolen en werd in 1857 door J.Heyne gebouwd. In Lees meer »

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.