Uit de keuken

Onze chefkok houdt u in deze rubriek wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om de week zal onze chef kok hier een blog plaatsen met leuke feitjes, gerechten of evenementen bij 't Genot of in  de omgeving

Zakelijke lunch; persoonlijk en schept een band

De zakelijke lunch; het zou in dit digitale tijdperk zomaar iets kunnen zijn wat tot het verleden behoort. Er zijn immers genoeg mogelijkheden elkaar virtueel te ontmoeten. Toch heeft de zakelijke lunch zijn voordelen. Het is uiteraard persoonlijker, dat schept een band, wat de samenwerking ten goede komt. Lees meer »

Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden. De pannenkoek als favoriet Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel Lees meer »

Vegetarische pannenkoeken eten

Vegetariërs en flextariërs De term vegetarisme is afgeleid van het Engels woord vegetarian, waarvan het eerste deel van het woord leidt naar vegetable, wat groente betekent. Mensen kiezen voor een vegetarische voeding uit verschillende overwegingen. Zo kunnen er gezondheidsmotieven zijn, of de zorg om het dierenwelzijn en milieu. Ons land telt ruim 750 duizend vegetariërs. Da Lees meer »

Van de specialiteiten menukaart; pannenkoek met eendenborst

Eendenborst steeds populairder Eendenborst is een steeds populairder wordend stukje vlees. Het wordt gewaardeerd om de fijne smaak. Je kunt eend, beschouwt als een delicatesse, op veel manieren klaarmaken; roken, roosteren, stoven of bakken bijvoorbeeld. Eendenborst is herkenbaar aan het malse donkerrode vlees. Het bevat veel ijzer en vitamines. Lees meer »

Dagelijks vers gebakken pannenkoeken en appelgebak van de Zuidmolen

Meel van de Zuidmolen in Groesbeek, daar komt onze pannenkoekenmeel en mix voor de dagelijks vers gebakken appeltaart vandaan, die verwerkt wordt in de keuken van pannenkoekenrestaurant 't Genot. Molen meel speciaal voor pannenkoekenrestaurant Een overheerlijke pannenkoek kunnen bakken op ambachtelijke wijze, begint bij de basis. De ingrediënten kiezen we dan ook zorgvuldig. Lees meer »

Dagelijks keuze uit 3 soorten ontbijt bij 't Genot

Zelfs een ontbijt serveren ze bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot. Al een aantal keren schreven we over hoe leuk wij het vinden om onze gasten te verrassen. Dingen te organiseren en serveren die je totaal niet bij een pannenkoekenrestaurant zou verwachten. Wist u bijvoorbeeld dat u bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot kunt ontbijten? Nee. Nou Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Restaurant door coronacrisis gesloten zodra wij meer
informatie hebben over (gepaste) maatregelen informeren
wij u over onze nieuwe openingstijden

Reserveren
Reserveer