Zakelijke lunch; persoonlijk en schept een band

De zakelijke lunch; het zou in dit digitale tijdperk zomaar iets kunnen zijn wat tot het verleden behoort. Er zijn immers genoeg mogelijkheden elkaar virtueel te ontmoeten. Toch heeft de zakelijke lunch zijn voordelen. Het is uiteraard persoonlijker, dat schept een band, wat de samenwerking ten goede komt. Reden genoeg om een afspraak te maken bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot met een (potentiele) klant voor een zakelijke lunch. Laat uw buitenlandse zakenrelatie kennis maken met een Nederlandse traditie.

De Lunchkaart bij ’t Genot, biedt uw zakelijke relatie voldoende variatie

De keuze voor een restaurant is belangrijk bij een zakelijke lunch. Kies je bijvoorbeeld voor een steakrestaurant en je gast is vegetarisch, dan sta je al met 1-0 achter. Het veiligste is het als er een menukaart gepresenteerd wordt met veelzijdige gerechten. Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Op onze lunchkaart vindt u een diversiteit aan smaakvolle gerechten. Geniet vooraf van één van de heerlijke huisgemaakte soepen. Vervolg met een delicate keuze uit één van de verrassende grill sandwiches of andere lunchgerechten, die u na Pasen 2019 op de nieuwe lunchkaart van 't genot gaat vinden. Uw gasten en u zullen aangenaam verrast zijn door de professionele diversiteit aan keuze en smaken.

Onze eetgelegenheid en het mooie buitenterras, bieden u voldoende ruimte om tijdens uw lunch een zakelijk gesprek te kunnen voeren. De natuurrijke omgeving, en gastvrije bediening dragen bij aan een ontspannen ambiance en pauzering van uw werkzaamheden.

zakelijk de Pannenkoeken van ’t Genot nuttigen

Pannenkoeken, die we ook rond lunchtijd serveren, worden bij ons op ambachtelijke manier gebakken. De smaken variëren van hartig tot zoet. En…het oog wil ook wat; onze pannenkoeken worden op kunstzinnige wijze gepresenteerd. Pannenkoeken van ’t Genot zijn absoluut representatief, wat voor uw zakenlunch natuurlijk een welkome bijkomstigheid is. In met name de pannenkoek specialitietenkaart vind u bijzonder combinaties, die net het hogere segment aan gerechten aan uw zakelijke relaties presenteren. Dus ook voor uw lunch en formal dining bent u aan het goede adres bij ons restaurant in Vierlingsbeek.

 

 “Waar liefde de tafel dekt, smaakt het eten het lekkerst“

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer