Win met uw culinair artistieke pannenkoekenidee!

Verzint u de nieuwe creatieve topping voor de pannenkoek van de maand februari, wordt u winnaar en komt u deze gratis bij ons eten?

U heeft bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ‘t Genot keuze uit meer dan zestig verschillende soorten pannenkoeken, gerechten en specialiteiten van de menukaart. Naast al deze items is er maandelijks een variabel gerecht te vinden; de pannenkoek van de maand. Deze pannenkoek wordt maandelijks vakkundig en met veel liefde door onze kok voor u samengesteld. Voor de maand februari willen we het anders doen. Niet onze kok, maar ú mag voor deze wintermaand de pannenkoek samenstellen. We willen onze gasten uitnodigen een recept te bedenken zodat we dé perfecte pannenkoek van de maand februari kunnen bakken voor onze gasten.

Gratis uit eten voor de prijswinnaar

Het is natuurlijk een grote eer dat uw pannenkoek op de borden van diverse gasten zal verschijnen, maar eeuwige roem is niet het enige wat er te winnen is. De winnaar van deze wedstrijd, mag zijn of haar eigen pannenkoek, met 'zelf samengestelde topping', in de maand februari gratis komen eten in ons Restaurant in Vierlingsbeek. Doet u ook mee met deze actie?

Verrassend pannenkoekenrecept verzinnen

We nodigen u uit om een verrassende combinatie te bedenken van verschillende ingrediënten. Het gebruik van een streekgerecht wordt hierbij gewaardeerd. Misschien is er een vergeten wintergroente waar u een ander ingrediënt mee zou willen combineren. Of is er een bepaald soort vlees, zoals het wild in dit seizoen, dat u graag op een pannenkoek zou willen zien. Ú bepaald hoe de perfecte pannenkoek van de maand februari eruit gaat zien.

Jouw zelf verzonnen pannenkoek komen eten bij ’t Genot

U kunt uw inzending tot en met 24 januari 2020 mailen via het onderstaande formulier. Bent u de prijswinnaar? Dan krijgt u persoonlijk bericht en wordt uw naam en de nieuwe pannenkoek van de maand bekend gemaakt op onze social media kanalen. We zien uw reactie met veel plezier tegemoet en zijn benieuwd naar de meeste bijzondere inzendingen.

Wilt u inspiratie opdoen? Kom eens dineren in ons restaurant en kijk wat er allemaal mogelijk is. Probeer het eens, het samenstellen van een pannenkoek van de maand. Pipi Langkous zou zeggen: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan.”

 

Stuur uw topper in

Ja
vijf plus zes =

* Deze velden zijn verplicht.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.