Van de specialiteiten menukaart; pannenkoek met eendenborst

Eendenborst steeds populairder

Eendenborst is een steeds populairder wordend stukje vlees. Het wordt gewaardeerd om de fijne smaak. Je kunt eend, beschouwt als een delicatesse, op veel manieren klaarmaken; roken, roosteren, stoven of bakken bijvoorbeeld. Eendenborst is herkenbaar aan het malse donkerrode vlees. Het bevat veel ijzer en vitamines. Daarnaast bevatten de meeste wildproducten heel weinig calorieën, minder zelfs dan de wat bekendere slanke vleessoorten zoals kip of kalfsvlees.  

Pannenkoek met eendenborst; bijzonder gerecht

Eendenborst is wellicht bij de meeste mensen bekend als een kerstgerecht. Bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek is dit het héle jaar door op de menukaart te vinden, pannenkoek met eendenborst is één van onze specialiteiten. Het is één van onze bijzondere gerechten die we graag aan de gasten van ons pannekoekenrestaurant aanbevelen. Als je uit eten gaat, mag het immers best iets bijzonders, en anders dan anders zijn waarvan je geniet. De basis, de pannekoek, is ambachtelijk bereid en de eendenborst daarop is een waardevolle toevoeging. Het is gegarandeerd een feest wat u op uw bord in ons restaurant zult aantreffen.

Specialiteit op de menukaart

Een specialiteit, wat is dat nou precies? Dit zegt de Dikke van Dale ons: spe·ci·a·li·teit (de; v; meervoud: specialiteiten) gebied waar iem. goed in is: wild is onze specialiteit. Een ander woord voor specialiteit is bijzonderheid. Iets speciaals is nergens anders mee te vergelijken. Pannenkoek met eendenborst staat dus met recht op de specialiteitenkaart van ons pannenkoekenrestaurant. Het is een niet alledaags, bijzonder gerecht. Het is nergens mee te vergelijken. En het is een gebied waar we goed in zijn; speciale, smaakvolle gerechten maken met zorg.

 
Benieuw wat u nog meer op onze specialiteitenkaart kunt vinden? Download onze nauwkeurig samengestelde specialiteiten menukaart.

't genot specialiteitenkaart

 

“Geef elke dag de kans om de meest speciale van je leven te worden.” U bent zeven dagen per weer vanaf 10.00uur van harte welkom bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Wij zorgen ervoor dat het een speciaal bezoek wordt.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.