't Genot in Vierlingsbeek de mooiste locatie voor al uw feesten en partijen

Iets te vieren?

Ben je op zoek naar een mooie en bijzondere locatie voor je bruiloft, bedrijfsfeest, vergadering of verjaardag? Dan ben je bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek aan het juiste adres. De mogelijkheden bij ’t Genot zijn oneindig. Ook voor een koffietafel of condoleance kun je bij ‘t Genot terecht.

Volledig verzorgde feesten en partijen

Bij ’t Genot in Vierlingsbeek kun je terecht voor volledig verzorgde feesten en partijen tot 250 personen. Je hebt de mogelijkheid om een gedeelte van de locatie te huren, het terras of de volledige locatie af te huren. Op deze manier kun je altijd een sfeervolle en gezellige ambiance creëren die past bij jouw feest of partij. Interesse om een bijeenkomst of feest bij ’t Genot te houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over ons

Barbecue 't Genot Vierlingsbeek Catering 't Genot in Vierlingsbeek Terras 't Genot Vierlingsbeek 

Mogelijkheden catering

Wanneer je er voor kiest om een feest of partij bij ’t Genot te organiseren dan hoef je niet extra op zoek naar een cateraar. Alle producten die wij serveren komen vers uit onze eigen keuken. De mogelijkheden met betrekking tot de catering zijn dan ook oneindig, hieronder een kleine greep van de mogelijkheden:

  • Warm buffet
  • Koud buffet
  • Walking diner
  • Hapjes buffet
  • Koffietafel
  • Luxe hapjes
  • Pannenkoekenbuffet

 Liever een high tea, lunch of ontbijt? Geen probleem, ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Kinderfeestje met pannenkoeken

Is jouw zoon, dochter of kleinkind binnenkort jarig en wil je hem of haar verrassen met een leuk kinderfeestje, dan bieden wij diverse mogelijkheden voor een kinderfeestje. Zo kunnen kinderen bij ons hun eigen pannenkoek versieren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Informeer naar de mogelijkheden

’t Genot in Vierlingsbeek meer dan een locatie voor feesten en partijen

’t Genot in Vierlingsbeek is meer dan een locatie voor feesten, bijeenkomsten en partijen. Bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot kun je zeven dagen per week terecht voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met salades, broodjes en ambachtelijke pannenkoeken. Ook voor een high tea, high wine, en high beer kun je bij ons terecht.  Benieuwd naar ons volledige aanbod, klik dan op de onderstaande link. 

Lees meer over ´t genot 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer