Spaaractie gratis pannenkoek eten

Nederland is dol op sparen voor gratis items. Smurfen, Wuppies en Minions, allerlei figuurtjes zijn al de revue gepasseerd. Van die smurfen gingen ooit 29 miljoen exemplaren over de toonbank. Ook dierenstickers en voetbalplaatjes zijn een geliefd verzamelobject. “Spaart u ook zegeltjes?” Het is een veelgehoorde vraag aan de kassa bij de supermarkt. Ook op zegels plakken voor het sparen voor korting op producten zijn wij Nederlanders dol. We kunnen het zo gek niet bedenken of we kunnen het sparen door het plakken van zegeltjes. Van serviesgoed tot messen, van dekbedovertrekken tot keukengereedschap, van pannensets tot bewaardozen. En pannenkoeken!

Plak voor gratis tweede pannenkoek bij Jumbo spaaractie

‘Na zes keer plakken gaan we een gratis pannenkoek voor u bakken’ deze slogan hoort bij onze jaarlijkse actie in samenwerking met Jumbo Walraven Boxmeer. In deze supermarkt kan men prettig en vlot winkelen en is er een ruime keuze uit lekkere, gezonde en verse producten. Bij Jumbo gaan ze voor honderd procent tevredenheid. De gastvrije en deskundige medewerkers bieden de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Hallo Jumbo Boxmeer!

Actie gratis pannenkoek eten

Hoe gaat deze spaaractie in zijn werk? Bij elke besteding bij Jumbo van 25 euro aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel. Zes spaarstickers is een volle spaarkaart. Deze volle kaart kan bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot verzilverd worden. Tegen inlevering van een volle volledig ingevulde spaarkaart, ontvangt u bij ons iedere tweede goedkoopste pannenkoek gratis. Deze actie is alleen geldig bij Jumbo Walraven. Reserveren is noodzakelijk! Voor alle spelregels kijk op onze website:

Spelregels actie

Voordelig uit eten gemeente Boxmeer

In ons restaurant in Vierlingsbeek, gemeente Boxmeer, worden de pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken, dus gewoon ouderwets, met de pan. Wilt u ouderwets lekkere pannenkoeken eten, nu dankzij de Jumbo spaaractie met een ouderwetse prijs? Spaar dan mee!

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.