Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden.

De pannenkoek als favoriet

Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel blijkt dat mensen in een pannenkoekenrestaurant meer behoefte hebben aan bijzondere soorten pannenkoeken. Daarnaast geven volwassenen vaker de voorkeur aan gezonde varianten. De traditionele pannenkoek met stroop en spek blijft in trek maar men wil ook wel eens wat anders. Daarnaast wil het oog ook steeds wat meer en gaan mensen voor een extra mooie presentatie van de pannenkoek.

Pannenkoek ‘t Genot, - Een proeverij met carpaccio, zalm en franse kaas op één pannenkoek

Op de specialiteitenkaart van ons restaurant vindt u een klein proeverijtje op één pannenkoek. Deze pannenkoek is vernoemd naar ons restaurant, ‘t Genot. Onder onze gasten is dit de meest favoriete pannenkoek. Op dit geliefde gerecht zijn maar liefst drie verschillende toppings gepresenteerd. Ideaal dus voor onze gasten die verschillende smaken willen proberen als ze uit gaan eten of gewoonweg niet kunnen kiezen als. De eerste topping is rundercarpaccio met kruidenmayonaise. Daarnaast gerookte zalm met mosterd dille dressing. Én ook nog brie met noten en honing. En, zoals u van ons gewend bent, is de presentatie een lust voor het oog. Ons advies is om de zalm als laatste te eten. Dan komen de smaken het meest tot zijn recht.

Liefde voor deze ambachtelijk gebakken pannenkoek

Nog een feitje; Wist u dat bij 89% van de Nederlanders een zelfgebakken pannekoek absoluut favoriet is boven de kant en klare versie? Dat komt goed uit, want in ons restaurant in Vierlingsbeek worden alle pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken. En dat wordt gewaardeerd door onze gasten. Er is geen oprechtere liefde, dan de liefde voor eten.

De pannenkoek 't Genot is de authentieke klassieker van ons restaurant en vind u al meer dan 5 jaar op onze menukaart. Deze pannenkoek is een absolute favoriet voor veel van onze terugkerende gasten. Welke pannenkoek is jouw favoriet en behoort dan ook standaard op onze menukaart? Laat het ons weten op één van onze social media pagina's of in een recensie op één van de Restaurant recensie websites, waar u meer reacties kunt lezen van onze gasten.

Recensie van een gast: We hebben ervan gesmuld, was echt lekker en supermooi gepresenteerd. Mochten we ooit weer in de buurt zijn dan komen we zeker weer aan.

Plaats jouw favoriet op Facebook...

of reageer op Instagram

 

Of schrijf een mooie recensie over jouw favoriete pannenkoek op één van de restairants websites:

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.