Ons keukenteam heeft hard gewerkt aan de nieuwe lunchkaart..!!

Genieten van een heerlijke lunch in de omgeving van Boxmeer en Venray...!!

Met de zomer voor de deur is er bij 't Genot de afgelopen weken/maanden weer hard gewerkt aan een nieuwe lunchkaart.

Een nieuw jaar, een nieuw siezoen daar hoordt een nieuwe lunchkaart bij met nieuwe gerechten passend bij de tijd van het jaar.

Ook willen we dat 't Genot in Vierlingsbeek blijft vernieuwen. Onze gasten moeten telkens weer verrast worden. Dit kan zijn door verranderingen in interieur of een nieuw terras maar het belangrijkste is dat de keuken met nieuwe gerechten blijft komen. Dit doen we natuurlijk al maandelijks met onze maandpannenkoek. Hierdoor blijven onze gasten nieuwsgierig naar 't Genot.

De afgelopen weken is ons keukenteam meerdere malen bij elkaar gekomen om onze nieuwe lunchkaart samen te stellen. Na diverse bereidingstechnieken, verschillende manieren van borden opmaken en natuurlijk ook veel geproefd te hebben zijn we tot een mooie kaart gekomen waarbij alle gerechten op de kaart nieuw zijn.

We willen op deze kaart vooral de warme lunch wat gaan uitbreiden. Naast zes verschillende soorten omelet hebben we dit seisoen ook lekkerbekjes met friet of een hamburger van 180gr Black Angus rund op de kaart staan.

Ook zijn de diverse broodjes, wraps en salades flink onder handen genomen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vegetarische salade met Fumé d'Ambert (blauwaderkaas), zoete olijven, ui, paprika, tomaat en een créme van Aceto Balsamico.

Balsamico is een azijnsoort. Deze azijnsoort wordt gemaakt van Trebbianodruiven, die groeien in de omgeving van Modena, Noord-Italië. Deze druiven worden vrij laat geplukt waardoor ze veel suikers bevatten en dus erg zoet zijn.

Naast onze nieuwe lunchkaart serveren we uiteraard ook nog steeds 7 dagen in de week onze heerlijke ambachtelijke pannenkoeken, ontbijt, high tea, high wine en high beer.

Kortom genoeg reden om weer eens heerlijk neer te strijken op ons prachtige terras in Vierlingsbeek, tussen Boxmeer en Venray aan de A73

Graag tot ziens bij Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot

Wilt u meteen door naar de lunchkaart klik dan op onderstaande link:

https://cdn1.t-genot.nl/uploads/Editor/genvi1-lunchkaart-2017-web.pdf

Bart Goossens

Eigenaar 't Genot

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.