"Nieuw" Tiener Tea, de High Tea voor tieners!

Tiener tea, de high tea voor tieners!

Nieuw bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot is de Tiener Tea. De naam zegt het al een high tea voor tieners.

Mensen komen steeds vaker bij ons met de vraag; Is het mogelijk dat onze zoon/dochter met een vriendje of vriendinnetje kan komen high tea`n? Maar aangezien de gerechten van onze gewone high tea hier niet helemaal bij aansluiten hebben we hier een compleet nieuwe high tea voor bedacht namelijk de "Tiener Tea". Een high tea voor tieners tussen de 10 en 14 jaar.

Ook erg leuk voor kinderfeestjes, en je raadt het al de prijs voor deze Tiener Tea is een Tientje per persoon.

De Tiener Tea bestaat uit de volgende gerechten. We beginnen de Tiener Tea in de winter met een kop warme chocomel met slagroom, in de zomer maken we een lekkere Tiener cocktail ipv de warme chocomel.

Daarna zal er een etagère op tafel komen te staan met diverse zoete lekkernijen, snoep en sandwiches met vruchtenhagelslag en chocolade pasta.

De Tiener Tea duurt +/- 2uur en is deze 2 uur inclusief onbeperkt thee en ranja.

Voor meer informatie of om de Tiener tea te reserveren neem contact op met ’t Genot op telefoonnummer

0478-63 1669

of klik hier en vul het reserveringsformulier in. Vermeld bij uw reservering duidelijk dat het gaat om een Tiener Tea.

 

 

High tea

De high tea die wij kennen is afkomstig van de Engels afternoon tea, een theeceremonie die vaak rond 15.00 uur plaats vindt waarbij diverse zoete en hartige gerechtjes worden geserveerd. De high tea van ’t Genot kent vele overeenkomsten met deze Engelse theeceremonie.

 

High tea bij ’t Genot 

Dagelijks ben je van 12.00 uur tot 15.00 uur bij ’t Genot in Vierlingsbeek van harte welkom voor een high tea. Een high tea bij ’t Genot bestaat uit vele zoete en hartige hapjes en 2 uur onbeperkt thee drinken. De kosten voor een high tea bedragen € 17,50 per persoon. Een high tea arrangement kun je tot 2 dagen voor aanvang van de high tea reserveren.

(Vermeld bij uw reservering duidelijk dat het om een High Tea gaat) 

High tea reserveren

 

High tea op het terras 

Niets is lekker dan genieten van het mooie weer én een heerlijke high tea. Daarom kun je bij ’t Genot een high tea ook laten serveren op het terras. Je kunt er voor kiezen om plaats te nemen op het ruime buiten terras of in het overkapte terras. In het overkapte terras vind je een grote loungehoek met heaters zodat je ook wanneer het wat frisser is kunt genieten van een high tea op het terras. 

Lees meer over ons terras

 

High tea in de omgeving van Venray voor een grote groep

Op zoek naar een high tea in de omgeving van Venray voor een grote groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze locatie biedt namelijk ruimte tot 250 personen. Bij een high tea arrangement heb je de mogelijkheid plaats te nemen in ons restaurant of op het terras. Daarnaast is het ook mogelijk om de locatie gedeeltelijk of volledig af te huren.

 

Lees meer over de mogelijkheden

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer