High beer bij 't Genot in Vierlingsbeek

Met vrienden of vriendinnen genieten van een heerlijke "High Beer"

Misschien nog niet zo bekend als de high tea en de high wine, de high beer. Net als bij een high tea worden er ook bij een high beer diverse hapjes en bijpassende bieren geserveerd. Door velen wordt de high beer dan ook de high tea voor mannen genoemd.

                             

High beer, de high tea voor echte mannen en vrouwen!

Waar een high tea vooral bestaat uit heel veel thee en zoete en hartige hapjes bestaat het Rondje Gouverneur van ‘t Genot uit verschillende speciaal bieren en bijpassende hapjes/gerechtjes. Wanneer je kiest voor het Rondje Gouverneur laten we je de wereld van het speciaalbier ontdekken.

 

High beer reserveren

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vriendengroep, vrijgezellenfeest of drink je gewoon graag een biertje? Reserveer dan nu het ‘Rondje Gouverneur’. Dagelijks kun je van 12.00 uur tot 17.00 uur terecht bij ‘t Genot voor een Rondje Gouverneu. Gemiddeld duurt een Rondje Gouverneur 2 á 3 uur en de kosten bedragen € 22,50 per persoon. Wil jij gebruik maken van dit speciale arrangement, plaats dan uiterlijk 2 dagen voor aanvang je reservering. Een high beer bij ’t Genot is al vanaf 2 personen te reserveren.

Reserveer nu een Rondje Gouverneur Tel: 0478-631669

 

Bieren in het Rondje Gouverneur

In het Rondje Gouverneur worden vier bieren gereserveerd. Je kunt zelf een keuze maken uit het ruime assortiment of je kunt er voor kiezen om je te laten verrassen.

Gouverneur Speciale 140

Dit bier is gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij en is het eerste in de lijn van speciaalbieren van Gouverneur. Het is een vlot drinkbaar, frisblond bier, fruitig en subtiel hoppig van smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt Gouverneur Speciale 140 een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

 •  Aanbevolen drinktemperatuur: 4-6°C
 • Alcoholgehalte: 5,5% vol.
 • Schenkadvies: schenk het flesje half leeg, zwenk de fles en schenk het dan verder uit.

 

Gouverneur Blond

Twee jaar op rij trotse winnaar van de European Beer Star in de categorie Belgian-style blond. Goud in 2015 en zilver in 2016. Dit bovengistende bier heeft een subtiele bitterheid, een krachtige eigen smaak en een unieke, fruitige afdronk. Een bier dat lekker doordrinkt, gebrouwen met Tettnanger- en Cascadehop. Gouverneur Blond is gemaakt met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

 •  Aanbevolen drinktemperatuur: 6-8°C
 •  Alcoholgehalte: 6,5% vol.
 • Schenkadvies: schenk het flesje half leeg, zwenk de fles en schenk het dan verder uit.

 

Gouverneur Dubbel

Dit is een bier om rustig van te genieten. Gouverneur Dubbel is een fluweelzacht en bitterzoet bier met karakter. We maken Gouverneur Dubbel van de beste ingrediënten zoals Tettnangerhop. Het karamelkleurige mout geeft Gouverneur Dubbel haar unieke smaak en diepe robijnrode kleur. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

 •  Aanbevolen drinktemperatuur: 6-8°C
 • Alcoholgehalte: 6,5% vol.
 • Schenkadvies: schenk het flesje half leeg, zwenk de fles en schenk het dan verder uit.

 

Gouverneur Stout op Hout

Gouverneur Stout op Hout is een bovengistend, tikkeltje eigenzinnig bier met een unieke lagering op eikenhout. Hierdoor heeft dit bier een subtiel houtaroma en een weldadige afdronk. Gouverneur Stout is gemaakt met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

 •  Aanbevolen drinktemperatuur: 8-10 °C
 • Alcoholgehalte: 7,5% vol
 • Schenkadvies: schenk het flesje half leeg, zwenk de fles en schenk het dan verder uit.

 

Gouverneur Dubbelbock

Dit is een bijzonder seizoensbier voor de herfst en de winter, verkozen tot lekkerste bockbier van Limburg 2015. De lichte en donkere moutsoorten geven samen met de drie speciaal geselecteerde hopsoorten dit bier een volle, zoete karamelsmaak en een fruitige geur. Gouverneur Dubbelbock is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

 •  Aanbevolen drinktemperatuur: 8-10°C
 • Alcoholgehalte: 7,5% vol.
 • Schenkadvies: schenk het flesje half leeg, zwenk de fles en schenk het dan verder uit.

 

Gouverneur Tripel

Gouverneur Tripel is een goudblond, licht zoet speciaalbier met fijne hoparoma’s en een hopbloemige smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

 •  Aanbevolen drinktemperatuur: 6-8 °C
 • Alcoholgehalte: 8,2% vol.
 • Schenkadvies: schenk het flesje half leeg, zwenk de fles en schenk het dan verder uit.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.