v.a. 23 april: Gegrilde sandwiches; nieuw bij 't Genot

De lente is begonnen! Op het moment dat de eerst zonnestralen vroeger verschenen was het goede moment aangebroken om in huis aan de slag te gaan; men begon aan de grote voorjaarsschoonmaak. Deze traditie is een beetje uit de tijd. Wij hebben toch gemeend een grote voorjaarsschoonmaak te moeten houden; in onze lunchkaart! En ook de keuken pakten we aan. Vanaf 23 april, een nieuw lunchconcept voor 't Genot.

Los met tosti’s

In onze keuken heeft een kleine renovatie plaatsgevonden. Daarbij hebben we een gloednieuwe professionele horeca gril aangeschaft, waar we grootse plannen mee hebben. We gaan namelijk helemaal los met tosti’s! Omdat onze tosti’s een luxe uitstraling en exclusieve smaak hebben, zoals u van ons kunt verwachten, noemen we ze gegrilde sandwiches. Deze worden geserveerd in vetvrij bakpapier met unieke opdruk van 't Genot.

Diversiteit aan keuze gegrilde sandwiches

Een tostispecialist pakt natuurlijk wel uit. Onze lunchkaart is dan ook op de schop gegaan en tegenwoordig rijk gevuld met een diversiteit aan gegrilde sandwiches. Wat denk je bijvoorbeeld van een gegrilde sandwich gerookte zalm, met bieslookroomkaas, rucola, zongedroogde tomaat, rode ui en zonnebloempitten? Of als u meer een vleesliefhebber bent, een gegrilde sandwich gerookte kip met jong belegen kaas, zongedroogde tomaat, guacamole, rode uit en rucola? En, als het wat pittiger mag zijn, kunnen we voor u een gegrilde sandwich pittig gehakt bereiden met Mexicaans gekruid gehakt en jong belegen kaas.

Natuurlijk denken wij ook aan onze vegetarische gasten; een gegrilde sandwich vegetarisch met fumé d’àmbert, een verfijnde blauwaderkaas,  tomaat, courgette, vijgenchutney of met Geitenkaas, guacamole, honing en walnoten. Dit is nog maar een kleine greep uit de keuze die de nieuwe lunchkaart u biedt. En al deze lekkernijen worden geserveerd met onze huisgemaakte tosti-dip en seizoen salade!

Lunchmenu

Voor een zo compleet mogelijk aanbod, vind u naast de nieuwe gerechten een compleet lunchmenu van 2-gangen op de nieuwe lunchkaart. U geniet van een heerlijk gevulde soep in combinatie met een grilled sandwich en een huisgemaakte zalmtartaar.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier onze nieuwe lunchkaart

 

Ook tostispecialist voor kinderen

Ook kinderen zijn welkom bij ons pannenkoekenrestaurant ’t Genot. Ook voor hen heeft deze tostispecialist overheerlijke gegrilde sandwiches op de lunchkaart gezet. Kinderen tot 12 jaar kunnen, naast tomatensoep, frietjes en poffertjes, kiezen uit een tosti nutella banaan, een tosti ham-kaas-ananas, of zelfs een tosti met pindakaas en kip! U ziet het, iedereen kan los met tosti’s bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek!

 

 “Lente is de natuur die zegt, tijd voor een feestje!”

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.