Deuren wagenwijd open voor chef-kok

In het tweede kwartaal van 2018 liep het aantal openstaande vacatures in Nederland op tot een recordaantal 251.000. Een enorm aantal, waarvan er nu één op naam van ons pannenkoekenrestaurant, ’t Genot, staat. Wij zetten onze deuren wagenwijd open voor een chef-kok / souschef (m/v) met minstens twee jaar horecaervaring. Het gaat om een fulltime dienstverband van achtendertig uur.

Menukaart regelmatig vernieuwd

Restaurant ’t Genot, al zes jaar een begrip in de regio, staat bekend om zijn ambachtelijk gebakken, bijzondere pannenkoeken. Bij ons in Vierlingsbeek vind je een zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Van een hartige en een zoete pannenkoek, tot onze specialiteiten. Op onze veelzijdige lunchkaart vind je diverse gegrilde sandwiches, salades, wraps, broodjes, uitsmijters. Naast ontbijt, lunch en diner serveren wij high wine, high tea en high beer. Onze menukaart wordt regelmatig vernieuwd. We staan hierbij open voor nieuwe ideeën, niets is ons te gek.

Gunstige werktijden!

Werken in de horeca, maar toch gunstige werktijden hebben? Dat kan in ons pannenkoekenrestaurant. Onze keuken is open van tien uur ’s morgens tot acht uur in de avond. Niks zwoegen tot midden in de nacht! Om negen uur kun je thuis op de bank zitten of op een feestje uit je dak gaan. Én geen mise en place met kerst voor jou, want met kerst en oud & nieuw vier jij dit samen met familie of je vrienden en zijn wij gesloten. De werkplek zal je bevallen. In onze keuken heeft onlangs een kleine renovatie plaatsgevonden. Daarbij hebben we een gloednieuwe professionele horeca grill aangeschaft.

Jong gezellig team

Humor en gezelligheid staat hoog in het vaandel binnen ons jonge en stabiele team. Hou jij ook van een grapje, maar weet je ook van aanpakken en heb je een horecahart? Wil jij ons de komende jaren weer voorzien van de meest heerlijke en bijzondere pannenkoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar goossens@t-genot.nl

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.