Dagelijks keuze uit 3 soorten ontbijt bij 't Genot

Zelfs een ontbijt serveren ze bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot.

Al een aantal keren schreven we over hoe leuk wij het vinden om onze gasten te verrassen. Dingen te organiseren en serveren die je totaal niet bij een pannenkoekenrestaurant zou verwachten.

Wist u bijvoorbeeld dat u bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot kunt ontbijten? Nee. Nou dat is toch echt zo en zelfs 7 dagen in de week en bij mooi weer ook buiten op het terras. Gelukkig weten veel van onze gasten dit al wel. Zo is er een groep wandeldames die iedere zondag vanuit Boxmeer naar Vierlingsbeek lopen, weer of geen weer. En nog voor ze de bebouwde kom binnen lopen ruiken ze de warme broodjes al.

Iedere ochtend om 10.00 uur gaan onze poorten open en zijn wij klaar voor een nieuwe dag. Het is inmiddels geen geheim meer dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is en daar werken wij bij ’t Genot graag aan mee.

U kunt bij ons kiezen uit drie varianten. Een standaard ontbijt, deze bestaat uit twee koppen koffie of thee, witte en bruine pistoletjes, boterhammen, zoet beleg, ham, kaas en salami en een vers gekookt ei. Dit alles wordt aan tafel geserveerd, u hoeft dus niet langs een buffet maar kunt heerlijk blijven zitten.

Ons luxe ontbijt heeft een uitbreiding van verse jus d’orange, zalm en brie, een ovenvers croissantje en zoete broodjes. Heerlijk om de zondag mee te beginnen.

Heeft u iets te vieren, reserveer dan voor het Champagne ontbijt. Een luxe ontbijt met een glaasje bubbels en gevuld roerei ipv een gekookt ei.

Op bijzondere feestdagen stellen wij altijd een ontbijtarrangement samen afhankelijk van het seizoen. Zo hadden we met Pasen een egg-muffin en een huisgemaakte aspergesalade. Met Moederdag een versfruit salade met yoghurt en dit allemaal aan tafel geserveerd. Heeft u deze gemist, jammer maar niet getreurd, houd onze website in de gaten voor onze acties en arrangementen dan bent u er de volgende keer gewoon bij.

Ook is het mogelijk om voor uw eigen gezelschap een ontbijt of ontbijtbuffet samen te stellen, dit doen wij graag op afspraak zodat wij al uw wensen bespreekbaar kunnen maken.

Wij serveren ons ontbijt tot 12.00 uur. Zo ziet u maar, ook in de ochtend staat het team van Pannenkoekenrestaurant ’t Genot voor u klaar.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer