Dagelijks keuze uit 3 soorten ontbijt bij 't Genot

Zelfs een ontbijt serveren ze bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot.

Al een aantal keren schreven we over hoe leuk wij het vinden om onze gasten te verrassen. Dingen te organiseren en serveren die je totaal niet bij een pannenkoekenrestaurant zou verwachten.

Wist u bijvoorbeeld dat u bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot kunt ontbijten? Nee. Nou dat is toch echt zo en zelfs 7 dagen in de week en bij mooi weer ook buiten op het terras. Gelukkig weten veel van onze gasten dit al wel. Zo is er een groep wandeldames die iedere zondag vanuit Boxmeer naar Vierlingsbeek lopen, weer of geen weer. En nog voor ze de bebouwde kom binnen lopen ruiken ze de warme broodjes al.

Iedere ochtend om 10.00 uur gaan onze poorten open en zijn wij klaar voor een nieuwe dag. Het is inmiddels geen geheim meer dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is en daar werken wij bij ’t Genot graag aan mee.

U kunt bij ons kiezen uit drie varianten. Een standaard ontbijt, deze bestaat uit twee koppen koffie of thee, witte en bruine pistoletjes, boterhammen, zoet beleg, ham, kaas en salami en een vers gekookt ei. Dit alles wordt aan tafel geserveerd, u hoeft dus niet langs een buffet maar kunt heerlijk blijven zitten.

Ons luxe ontbijt heeft een uitbreiding van verse jus d’orange, zalm en brie, een ovenvers croissantje en zoete broodjes. Heerlijk om de zondag mee te beginnen.

Heeft u iets te vieren, reserveer dan voor het Champagne ontbijt. Een luxe ontbijt met een glaasje bubbels en gevuld roerei ipv een gekookt ei.

Op bijzondere feestdagen stellen wij altijd een ontbijtarrangement samen afhankelijk van het seizoen. Zo hadden we met Pasen een egg-muffin en een huisgemaakte aspergesalade. Met Moederdag een versfruit salade met yoghurt en dit allemaal aan tafel geserveerd. Heeft u deze gemist, jammer maar niet getreurd, houd onze website in de gaten voor onze acties en arrangementen dan bent u er de volgende keer gewoon bij.

Ook is het mogelijk om voor uw eigen gezelschap een ontbijt of ontbijtbuffet samen te stellen, dit doen wij graag op afspraak zodat wij al uw wensen bespreekbaar kunnen maken.

Wij serveren ons ontbijt tot 12.00 uur. Zo ziet u maar, ook in de ochtend staat het team van Pannenkoekenrestaurant ’t Genot voor u klaar.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.