Cadeaubon van 't Genot, het geschenk met de feestdagen.

Altijd leuk om iemand te verrassen en al helemaal met een dinerbon van ‘t Genot.
Verras iemand met een cadeaubon voor een lekker ontbijt, lunch of diner bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Benieuwd naar alle mogelijkheden lees snel verder!

Verras een geliefde met een dinerbon van ‘t Genot

Een geliefde verrassen? Geef een dinerbon van Pannenkoekenrestaurant 't Genot cadeau. De dinerbon is een ideaal cadeau voor een verjaardag of bedankje maar het is natuurlijk ook leuk om een bon zo maar te geven. De mogelijkheden met het te besteden bedrag van de bon zijn eindeloos. Wil je meer weten over de bestedingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek

De cadeaubon van ’t Genot kan bijvoorbeeld besteed worden aan een lekker ontbijt, lunch of diner. Wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met salades, broodjes en ambachtelijke pannenkoeken. In de zomer kun je op ons zonnige terras genieten van een verkoelend drankje en lekker hapje. Ook voor een high tea, high wine, en high beer kun je bij ons terecht. 

Ons aanbod

Bepaal zelf het bedrag wat je wilt besteden

Wil jij zelf het bedrag voor de dinerbon bepalen? Geen probleem. Je hebt zelf de mogelijkheid om het gewenste bedrag voor op de bon te bepalen. Aan de hand van het gewenste bedrag, stellen wij een dinerbon voor je op.

Dinerbon ’t Genot kopen

Wil je graag een dinerbon cadeau geven, kom dan naar ’t Genot in Vierlingsbeek. Bij ‘t Genot kun je zeven dagen per week van 10.00 uur tot 20.00 uur terecht voor een cadeaubon. Heb je niet veel tijd om de bon op te halen, bel dan even van te voren zodat wij er voor kunnen zorgen dat de bon voor je klaar ligt. Je kunt de dinerbon zowel contact als met de pinbetaling afrekenen.

Bestel hier een dinerbon

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer