Uit de keuken

Onze chefkok houdt u in deze rubriek wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om de week zal onze chef kok hier een blog plaatsen met leuke feitjes, gerechten of evenementen bij 't Genot of in  de omgeving

Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden. De pannenkoek als favoriet Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel Lees meer »

Vegetarische pannenkoeken eten

Vegetariërs en flextariërs De term vegetarisme is afgeleid van het Engels woord vegetarian, waarvan het eerste deel van het woord leidt naar vegetable, wat groente betekent. Mensen kiezen voor een vegetarische voeding uit verschillende overwegingen. Zo kunnen er gezondheidsmotieven zijn, of de zorg om het dierenwelzijn en milieu. Ons land telt ruim 750 duizend vegetariërs. Da Lees meer »

Van de specialiteiten menukaart; pannenkoek met eendenborst

Eendenborst steeds populairder Eendenborst is een steeds populairder wordend stukje vlees. Het wordt gewaardeerd om de fijne smaak. Je kunt eend, beschouwt als een delicatesse, op veel manieren klaarmaken; roken, roosteren, stoven of bakken bijvoorbeeld. Eendenborst is herkenbaar aan het malse donkerrode vlees. Het bevat veel ijzer en vitamines. Lees meer »

Dagelijks vers gebakken pannenkoeken en appelgebak van de Zuidmolen

Meel van de Zuidmolen in Groesbeek, daar komt onze pannenkoekenmeel en mix voor de dagelijks vers gebakken appeltaart vandaan, die verwerkt wordt in de keuken van pannenkoekenrestaurant 't Genot. Molen meel speciaal voor pannenkoekenrestaurant Een overheerlijke pannenkoek kunnen bakken op ambachtelijke wijze, begint bij de basis. De ingrediënten kiezen we dan ook zorgvuldig. Lees meer »

Dagelijks keuze uit 3 soorten ontbijt bij 't Genot

Zelfs een ontbijt serveren ze bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot. Al een aantal keren schreven we over hoe leuk wij het vinden om onze gasten te verrassen. Dingen te organiseren en serveren die je totaal niet bij een pannenkoekenrestaurant zou verwachten. Wist u bijvoorbeeld dat u bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot kunt ontbijten? Nee. Nou Lees meer »

Een blog van een van onze gasten.

Deze week geen blog vanuit de keuken, maar een blog die wij ontvingen van één van onze gasten. Een Genot Met een vriendin maak ik de afspraak om te gaan lunchen bij ’t Genot in Vierlingsbeek. Dit ambachtelijk pannenkoekenrestaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Het is een zonnige dag, we besluiten om buiten te gaan zitten. Het Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer