Uit de keuken

Onze chefkok houdt u in deze rubriek wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om de week zal onze chef kok hier een blog plaatsen met leuke feitjes, gerechten of evenementen bij 't Genot of in  de omgeving

Hennie Goossens stelt zich voor…

Hennie Goossens (38) woont met zijn vrouw Janneke en hun twee dochters, Madelief en Merel in Heijen. Zijn hobby’s zijn tuinieren, drummen, bakken, wandelen en zwemmen. Sinds het einde van 2020 vindt u Hennie met passie boven de pannen in de keuken. Al vanaf zijn vijftiende jaar werkt Hennie in de horeca. Van afwasser tot barman en hulp in de keuken, niets was hem vreemd. Z Lees meer »

Win met uw culinair artistieke pannenkoekenidee!

Verzint u de nieuwe creatieve topping voor de pannenkoek van de maand februari, wordt u winnaar en komt u deze gratis bij ons eten? U heeft bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ‘t Genot keuze uit meer dan zestig verschillende soorten pannenkoeken, gerechten en specialiteiten van de menukaart. Naast al deze items is er maandelijks een variabel gerecht te vinden; de pannenkoek van de maand. D Lees meer »

Spaaractie gratis pannenkoek eten

Nederland is dol op sparen voor gratis items. Smurfen, Wuppies en Minions, allerlei figuurtjes zijn al de revue gepasseerd. Van die smurfen gingen ooit 29 miljoen exemplaren over de toonbank. Ook dierenstickers en voetbalplaatjes zijn een geliefd verzamelobject. “Spaart u ook zegeltjes?” Het is een veelgehoorde vraag aan de kassa bij de supermarkt. Ook Lees meer »

Streekproduct - Honing van Smakt

In ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot werken wij in de keuken met producten uit onze eigen streek. De honing die we gebruiken bijvoorbeeld, komt van een imker uit Smakt. Hij heeft meer dan twintig bijenkasten waaruit hij de honing kan winnen. Al sinds mensenheugenis gebruikt men honing als voedingsmiddel, het is een natuurproduct van eerste orde. B Lees meer »

Deuren wagenwijd open voor chef-kok

In het tweede kwartaal van 2018 liep het aantal openstaande vacatures in Nederland op tot een recordaantal 251.000. Een enorm aantal, waarvan er nu één op naam van ons pannenkoekenrestaurant, ’t Genot, staat. Wij zetten onze deuren wagenwijd open voor een chef-kok / souschef (m/v) met minstens twee jaar horecaervaring. Het gaat om een fulltime dienstverband van achtendertig uur. Men Lees meer »

v.a. 23 april: Gegrilde sandwiches; nieuw bij 't Genot

De lente is begonnen! Op het moment dat de eerst zonnestralen vroeger verschenen was het goede moment aangebroken om in huis aan de slag te gaan; men begon aan de grote voorjaarsschoonmaak. Deze traditie is een beetje uit de tijd. Wij hebben toch gemeend een grote voorjaarsschoonmaak te moeten houden; in onze lunchkaart! En ook de keuken pakten we aan. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact
Maandag t/m Zaterdag: 11.00 tot 20.00 u.
Zondag: 10.00 tot 20.00 u.
Restaurant sluit om 21.00 uur

Reserveren
Reserveer