Uit de keuken

Onze chefkok houdt u in deze rubriek wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Om de week zal onze chef kok hier een blog plaatsen met leuke feitjes, gerechten of evenementen bij 't Genot of in  de omgeving

v.a. 23 april: Gegrilde sandwiches; nieuw bij 't Genot

De lente is begonnen! Op het moment dat de eerst zonnestralen vroeger verschenen was het goede moment aangebroken om in huis aan de slag te gaan; men begon aan de grote voorjaarsschoonmaak. Deze traditie is een beetje uit de tijd. Wij hebben toch gemeend een grote voorjaarsschoonmaak te moeten houden; in onze lunchkaart! En ook de keuken pakten we aan. Lees meer »

13e Nationale Pannenkoekendag

Dit jaar is het de dertiende keer dat de Nationale Pannenkoekendag in Nederland gevierd wordt. In 2007 begon de Pannenkoekendag met zo’n 60 scholen die deelnamen. Inmiddels is deze landelijke happening uitgegroeid tot maar liefst 1250 deelnemende scholen in 2018. In onze provincie Noord-Brabant hebben 176 scholen het voornemen deel te nemen aan de Pannenkoekendag op vrijdag 22 maart 2019. V Lees meer »

Zakelijke lunch; persoonlijk en schept een band

De zakelijke lunch; het zou in dit digitale tijdperk zomaar iets kunnen zijn wat tot het verleden behoort. Er zijn immers genoeg mogelijkheden elkaar virtueel te ontmoeten. Toch heeft de zakelijke lunch zijn voordelen. Het is uiteraard persoonlijker, dat schept een band, wat de samenwerking ten goede komt. Lees meer »

Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden. De pannenkoek als favoriet Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel Lees meer »

Vegetarische pannenkoeken eten

Vegetariërs en flextariërs De term vegetarisme is afgeleid van het Engels woord vegetarian, waarvan het eerste deel van het woord leidt naar vegetable, wat groente betekent. Mensen kiezen voor een vegetarische voeding uit verschillende overwegingen. Zo kunnen er gezondheidsmotieven zijn, of de zorg om het dierenwelzijn en milieu. Ons land telt ruim 750 duizend vegetariërs. Da Lees meer »

Van de specialiteiten menukaart; pannenkoek met eendenborst

Eendenborst steeds populairder Eendenborst is een steeds populairder wordend stukje vlees. Het wordt gewaardeerd om de fijne smaak. Je kunt eend, beschouwt als een delicatesse, op veel manieren klaarmaken; roken, roosteren, stoven of bakken bijvoorbeeld. Eendenborst is herkenbaar aan het malse donkerrode vlees. Het bevat veel ijzer en vitamines. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Let op. Maandag 15 April Gesloten !!!

Reserveren
Reserveer