Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

Verse aardbeien uit Vierlingsbeek.

Pannenkoek van de maand Juli. Voor de maand juli hebben we gekozen voor een pannenkoek met verse aardbeien, Heldro-ijs, chocolade krullen en poedersuiker. Een lekkere frisse combinatie voor in deze warme zomerdagen. We bakken voor deze pannenkoek van de maand een naturel pannenkoek waar we vervolgens de ingredienten op gaan verwerken. We gebruiken hiervoor verse aardbeien van een locale boer. Lees meer »

Pannenkoek Mei: Geitenkaas met Parmaham en pesto.

Iedere maand een nieuwe pannenkoek passend bij het seisoen in Vierlingsbeek bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot Deze maand hebben we gekozen voor een geitenkaas pannenkoek met huisgemaakte basilicumpesto, salade, rode ui, notenmelange, Parmaham en aceto balsamico dressing. We bakken een naturel pannenkoek waar we vervolgens op gaan werken. Lees meer »

Pannenkoek Maart `17: Pizza pollo

Maart 2017 Met de carnavalsgekte achter de rug is het weer tijd voor een nieuwe pannenkoek van de maand. De maand Maart is altijd een lastige maand, het kan vriezen en het kan dooien. Deze maand hebben we gekozen voor een variant op onze bestaande pizzapannenkoeken, namelijk een pizza pollo pannenkoek met huisgemaakte tomatensaus, champignons, rode ui, olijven, gerookte kip, ananas, geraspte ka... Lees meer »

Pannenkoek Februari '17: Kibbeling

Februari 2017 Voor de maand Februari hebben we gekozen voor een Pannenkoek met kibbeling en huisgemaakte ravigottesaus. Normaliter is de maand februari een koude maand met veel wind, regen en sneeuw. In dat geval kun je sneller denken aan een pannenkoek met wild of iets dergelijks. Dit jaar lijkt de winter een beetje uit te blijven en zijn we toch opzoek gegaan naar een pannenkoek die zowel hee... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Restaurant door coronacrisis gesloten zodra wij meer
informatie hebben over (gepaste) maatregelen informeren
wij u over onze nieuwe openingstijden

Reserveren
Reserveer