Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

Vitello tonato pannenkoek met tonijnmayonaise en kalfsmuis

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

Win met jouw culinair artistieke pannenkoekenidee!

Verzint u de nieuwe creatieve topping voor de pannenkoek van de maand februari, wordt u winnaar en komt u deze gratis bij ons eten? U heeft bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ‘t Genot keuze uit meer dan zestig verschillende soorten pannenkoeken, gerechten en specialiteiten van de menukaart. Naast al deze items is er maandelijks een variabel gerecht te vinden; de pannenkoek van de maand. D Lees meer »

Kip steak met veenbessencompote, stoofpeertjes en rucola sla

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

Hertencarpaccio met truffelolie en trompette de la mort

Pannenkoek van de maand November: Herten carpaccio met truffelolie, trompette de la mort, Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes, geroosterde pijnboompitten en rucola sla Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende, met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper. Het wordt vaak geserveerd als voorgerecht. Lees meer »

Rouleau van gevogelte met huisgemaakte rabarbercompote en gebakken champignons

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

Pannenkoek van de maand Augustus: Crème bruleé pannenkoek

Voor de pannenkoek van de maand augustus hebben we gekozen voor een crème bruleé pannenkoek. met het weer van de afgelopen weken was de keuze snel gemaakt, de pannenkoek van de maand augustus moest een pannenkoek worden met ijs. daarom hebben we gekozen voor een pannenkoek met crème bruleé, heldro ijs en gecarameliseerde amandelen. Het Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Restaurant door coronacrisis gesloten zodra wij meer
informatie hebben over (gepaste) maatregelen informeren
wij u over onze nieuwe openingstijden

Reserveren
Reserveer