We eten mosselen vanavond.!!

"Werken met regionale en verse producten"

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek.

Maar natuurlijk kunnen we de producten uit landen als Italie, Spanje, Duitsland en Frankrijk niet negeren. Denk aan de heerlijke kazen uit Italië en Frankrijk of de heerlijke gedroogde worsten uit Spanje.

Bij 't Genot werken we uitsluitend met verse producten en gaan voor de pannenkoek van de maand dan ook altijd opzoek naar daadwerkelijke delicatessen.

We proberen ook zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken zoals asperges, aardbeien en stoofperen. Iedere maand serveren wij een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar.

Ook kan u gastvrouw of gastheer u een bijpassende wijn adviseren.

Pannenkoek van de maand September:

De maanden met de R in de maand zijn weer aangebroken, wat inhoud dat het weer mosseltijd is. Daarom hebben we voor de maand September gekozen voor een pannenkoek van de maand met gepaneerde mosselen, gebakken zeekraal en huisgemaakte knoflooksaus. 

Voor deze pannenkoek van de maand bakken we een naturel pannenkoek waar we vervolgens op gaan werken. In een wok bakken we wat verse zeekraal en leggen deze op de pannenkoek. In wat eigeel dopen we de mosselen onder en vervolgens panneren we de mosselen met paneermeel. Op de zeekraal leggen we een lege Sint Jacobsschelp en vullen deze met de gefrituurde mosselen. Naast de mosselen serveren we onze huisgemaakte knoflooksaus. 

Heerlijk gerecht passend bij de periode van het jaar.
Hopelijk tot snel

Keukenteam 't Genot

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer