Maar natuurlijk kunnen we de producten uit landen als Italie, Spanje, Duitsland en Frankrijk niet negeren. Denk aan de heerlijke kazen uit Italië en Frankrijk of de heerlijke gedroogde worsten uit Spanje.
We proberen ook zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken zoals asperges, aardbeien en stoofperen. Iedere maand serveren wij een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar.
Ook kan u gastvrouw of gastheer u een bijpassende wijn adviseren.
Een rouleau is een klassiek gerecht uit de Franse keuken. Het is een vleesgerecht waar een vulling in zit. Deze vulling wordt opgerold in een plat stuk vlees, vandaar de naam rouleau. Rouleau lijkt op het eerste gezicht een moeilijk te maken gerecht maar dit valt reuze mee. Eigenlijk lijkt het een beetje op een sushi rol maar je hebt in tegenstelling tot sushi geen ingewikkelde ingrediënten of materialen nodig. Een rouleau bestaat uit twee gedeelten: een plat stuk vlees waar de vulling in gaat en de vulling. Deze vulling bestaat uit gemalen vlees, dit noemen we ook wel een farce. Als je de basis van een rouleau met een farce begrijpt dan kun je er eindeloos mee variëren.
Wij hebben er voor gekozen om een rouleau te maken van gevogelte met een vulling van peer. Dit combineert perfect met de huisgemaakte rabarbercompote.
Wat biedt de regio Vierlingsbeek u, in het bijzonder 't Genot?
Laatste 5 blogsWeet u al welke bijzondere producten en gerechten wij u serveren?
Laatste 5 blogsWat waren onze maand specials? Bekijk het hier
Laatste 5 blogs