Gekonfijte appel en peer met Walnoten-Pecorino en balsamico crème.

"Werken met regionale en verse producten"

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek.

Maar natuurlijk kunnen we de producten uit landen als Italie, Spanje, Duitsland en Frankrijk niet negeren. Denk aan de heerlijke kazen uit Italië en Frankrijk of de heerlijke gedroogde worsten uit Spanje.

Bij 't Genot werken we uitsluitend met verse producten en gaan voor de pannenkoek van de maand dan ook altijd opzoek naar daadwerkelijke delicatessen.

We proberen ook zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken zoals asperges, aardbeien en stoofperen. Iedere maand serveren wij een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar.

Ook kan u gastvrouw of gastheer u een bijpassende wijn adviseren.

Pannenkoek van de maand Augustus:

Voor deze maand hebben we gekozen voor een pannenkoek met gekonfijte appel en peer met een heerlijke walnoten pecorino (kaas) en een crème van aceto balsamico. In eerste instantie zult u misschien denken hoort deze pannenkoek niet ik Oktober/November thuis. Maar door het frisse van de gekonfijte appel en peer kan dit prima. De walnoten pecorino is ook geen zwaar romige kaas.

Pecorino is een Italiaanse schapenkaas. Pecorino is dan ook het italiaanse woord voor schaap. De walnoten pecorino die wij gebruiken voor de pannenkoek van de maand is afkomstig uit Lazio en wordt daar door een kleinschalig familie bedrijf geproduceerd. De pecorino is gepasteuriseerd en mag dan ook gegeten worden tijden zwangerschap.

Hopelijk heeft u al een beetje honger gekregen en zien we u snel bij "Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot"

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer