Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

Verse aardbeien met geleroom en poedersuiker

Pannenkoek van de maand Augustus: Tijdens deze warme Augustus dagen serveren wij een pannenkoek van de maand met verse aarbeien, gele room en poedersuiker. Smakelijk eten.!! Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

In kruidenboter gebakken Scampi's

Pannenkoek van de maand Juli: Pannenkoek met in kruidenboter gebakken scampi's, spinazie, bieslookroomkaas, gebakken spekjes, champignons en een huisgemaakte tomatensalsa met een dressing van limoen en koriander. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

Pannenkoek Caprese met tomaat, mozzarella en basilicumpesto

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

Het is weer de tijd van het "Witte Goud"

PANNENKOEK VAN DE MAAND mei: PANNENKOEK MET asperges, beenham en gekookt ei. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons g... Lees meer »

Kip met ui, olijven, guacamole oversmolten met cheddar kaas

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

Pannenkoek van de maand Februari Kip Tikka Masala met taugé en cashewnoten

Kip Tikka Masala. Chicken tikka masala is een Brits-Indiaas gerecht. Het wordt in het Nederlandse taalgebied wel kip tikka masala genoemd. Het bestaat uit kip die in stukjes is klein gesneden en gekruid dan gebakken (traditioneel in een tandoor) en vervolgens opgediend in een saus met gemengde specerijen (masala) die in dit geval (vrijwel steeds) tomaten of tomatenpuree bevat. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week geopend van 10 tot 20.00uur

Reserveren
Reserveer