Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

Deze maand serveren wij een voorgerecht van de maand...!!

Pannenkoek van de maand Oktober. Deze maand hebben we niet gekozen voor een pannenkoek van de maand, maar voor een voorgerecht van de maand bestaande uit 3 kleine pannenkoekjes met ieder een ander gerechtje. Een tartaar van gerookte zalm met een in kruidenboter gebakken scampi Een torentje van serranoham en Parmzezaansekaas met een kaaskrokantje Roomkaas van oudekaas en truffel met een huisgema... Lees meer »

Hete kip met kerriesaus en perzik.

Pannenkoek van de maand September Voor de maand September hebben we gekozen voor een pannenkoek van de maand met hete kip, kerriesaus, rode ui, perzik, rucola en een huisgemaakte kruiden mayonaise. Smakelijk eten.!! Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

Verse aardbeien met geleroom en poedersuiker

Pannenkoek van de maand Augustus: Tijdens deze warme Augustus dagen serveren wij een pannenkoek van de maand met verse aarbeien, gele room en poedersuiker. Smakelijk eten.!! Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

In kruidenboter gebakken Scampi's

Pannenkoek van de maand Juli: Pannenkoek met in kruidenboter gebakken scampi's, spinazie, bieslookroomkaas, gebakken spekjes, champignons en een huisgemaakte tomatensalsa met een dressing van limoen en koriander. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

Pannenkoek Caprese met tomaat, mozzarella en basilicumpesto

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

Het is weer de tijd van het "Witte Goud"

PANNENKOEK VAN DE MAAND mei: PANNENKOEK MET asperges, beenham en gekookt ei. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons g... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week geopend van 10 tot 20.00uur

Reserveren
Reserveer