Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

Hollandse Hachee met gebakken champignons en ui

Pannenkoek van de maand: Deze maand hebben we gekozen voor een pannenkoek met Hollandse Hachee met gebakken champignons en uit. Deze pannenkoek past perfect bij deze tijd van het jaar. Probeer deze pannenkoek van de maand eens met ons speciaal bier van gouverneur: tip probeer de stout op hout eens Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale pr... Lees meer »

In kruidenboter gebakken bospaddenstoelen met stoofpeer

Pannenkoek van de maand November Deze maand hebben we gekozen voor een pannenkoek van de maand met in kruidenboter gebakken bospaddenstoelen, met daarbij een stoofpeer en balsamicocrème. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

Deze maand serveren wij een voorgerecht van de maand...!!

Pannenkoek van de maand Oktober. Deze maand hebben we niet gekozen voor een pannenkoek van de maand, maar voor een voorgerecht van de maand bestaande uit 3 kleine pannenkoekjes met ieder een ander gerechtje. Een tartaar van gerookte zalm met een in kruidenboter gebakken scampi Een torentje van serranoham en Parmzezaansekaas met een kaaskrokantje Roomkaas van oudekaas en truffel met een huisgema... Lees meer »

Hete kip met kerriesaus en perzik.

Pannenkoek van de maand September Voor de maand September hebben we gekozen voor een pannenkoek van de maand met hete kip, kerriesaus, rode ui, perzik, rucola en een huisgemaakte kruiden mayonaise. Smakelijk eten.!! Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

Verse aardbeien met geleroom en poedersuiker

Pannenkoek van de maand Augustus: Tijdens deze warme Augustus dagen serveren wij een pannenkoek van de maand met verse aarbeien, gele room en poedersuiker. Smakelijk eten.!! Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

In kruidenboter gebakken Scampi's

Pannenkoek van de maand Juli: Pannenkoek met in kruidenboter gebakken scampi's, spinazie, bieslookroomkaas, gebakken spekjes, champignons en een huisgemaakte tomatensalsa met een dressing van limoen en koriander. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Maandag - gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00uur geopend
Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 20.00 uur geopend
Restaurant sluit om 21.00uur

Reserveren
Reserveer