Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

Specialist in het bereiden en serveren van koffie

Onlangs hebben wij met al ons personeel een interessante Barista cursus gehad. De Barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Hij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Het woord Barista betekent in het Italiaans letterlijk 'barman'. Lees meer »

| van de gastvrouw

High Wine, met aromatische goede wijnen bij 't Genot

Het idee om een High Wine op onze menukaart te zetten is ontstaan doordat we een wijn-spijscombinatie misten binnen een ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. Als wijnliefhebbers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe goede wijnen zodat we kunnen blijven variëren. Afgelopen jaar zijn we zelfs op wijnenjacht naar de Mösel (Moezel) geweest. D Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek van de maand Februari Kip Tikka Masala met taugé en cashewnoten

Kip Tikka Masala. Chicken tikka masala is een Brits-Indiaas gerecht. Het wordt in het Nederlandse taalgebied wel kip tikka masala genoemd. Het bestaat uit kip die in stukjes is klein gesneden en gekruid dan gebakken (traditioneel in een tandoor) en vervolgens opgediend in een saus met gemengde specerijen (masala) die in dit geval (vrijwel steeds) tomaten of tomatenpuree bevat. Lees meer »

| van de gastvrouw

High beer - een stoere en lekkere variant op de High tea

Een leuke, stoere en lekkere variant op de uit Engeland afkomstige High tea, is de High Beer. Deze nieuwe trend op culinair gebied is ook in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant te reserveren. Bier is de oudste en meest geconsumeerde alcoholische drank ter wereld, en op thee en water na de populairste drank. Lees meer »

| Uit de keuken

Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden. De pannenkoek als favoriet Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Vitello tonato pannenkoek met tonijnmayonaise en kalfsmuis

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer