Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

Zakelijk lunchen of dineren bij ‘t Genot

Als u met een zakenrelatie uit eten gaat, is het vooral van belang dat uw gasten zich thuis voelen. Het restaurant moet een plek zijn waar de bepaalde voorkeuren van uw gasten te verkrijgen zijn, of waar men rekening houdt met een bepaald dieet, of vegetarisch eten. Als uw gasten voor een zakendiner uit het buitenland komen, is het wellicht een leuk idee om verschillende regionale of seizoensge... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Kip steak met veenbessencompote, stoofpeertjes en rucola sla

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

| van de gastvrouw

Het was verrassend uit eten gaan, tijdens de genot avond met live muziek bij ’t Genot in Vierlingsbeek

Afgelopen zaterdag 17 november vond voor de derde keer de 'culinair genot avond' plaats in Vierlingsbeek. Ieder jaar, op de derde zaterdag van november, vindt bij ’t Genot de Culinair genot avond plaats. Dit jaar werd het overheerlijke 5-gangen diner begeleid door livemuziek van Suitcase Suzy, oftewel Suzanne Menheere. Zij bracht een verrassend en veelzijdig repertoire ter gehore. O Lees meer »

| Uit de keuken

Van de specialiteiten menukaart; pannenkoek met eendenborst

Eendenborst steeds populairder Eendenborst is een steeds populairder wordend stukje vlees. Het wordt gewaardeerd om de fijne smaak. Je kunt eend, beschouwt als een delicatesse, op veel manieren klaarmaken; roken, roosteren, stoven of bakken bijvoorbeeld. Eendenborst is herkenbaar aan het malse donkerrode vlees. Het bevat veel ijzer en vitamines. Lees meer »

| van de gastvrouw

Geef een etentje, high tea, high beer, kortom 't genot in december cadeau

De Winter feestmaanden geven ons Sinterklaas en Kerstmis cadeau Een boek dat je al twee keer hebt gelezen, lelijke stropdassen, een hengel terwijl je niet van vissen houdt, een geurtje dat absoluut niet jouw merk is of sokken niet in de juiste maat. Het gebeurt regelmatig dat je een Sinterklaas, - of kerstcadeau krijgt dat je niet mooi vindt, dubbel hebt of zelfs helemaal niet wil. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Hertencarpaccio met truffelolie en trompette de la mort

Pannenkoek van de maand November: Herten carpaccio met truffelolie, trompette de la mort, Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes, geroosterde pijnboompitten en rucola sla Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende, met een dressing van mayonaise met wat citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper. Het wordt vaak geserveerd als voorgerecht. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer