Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

Nieuwe menukaarten bij ‘t Genot

Verandering van spijs doet eten, dit spreekwoord betekent zoiets als; eens iets anders doen, doet een mens goed. In ons geval nemen we dit zowel letterlijk als figuurlijk. Het is goed om eens iets anders te doen, te vernieuwen, zodat wijzelf en onze smaakpapillen geprikkeld blijven. Het is goed om niet achterover te hangen, maar regelmatig onze gasten te trakteren op iets nieuws. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Prijswinnaar van de Pannenkoekenactie "Pannenkoek Bobotie"

Pannenkoek met Bèkse Bobotie Deze maand serveren we voor de eerste keer als pannenkoek van de maand, een pannenkoek welke wij niet zelf hebben samengesteld. Deze maand is de pannenkoek bedacht door de winnaar van de pannenkoekenactie. Tot eind Februari konden onze gasten ideeën insturen voor een originele, bijzondere pannenkoek van de maand. P Lees meer »

| van de gastvrouw

Nici koffie, een beleving bij ’t Genot

Koffie is het meest sociale drankje, wereldwijd wordt koffie gedronken. Nederlanders behoren tot de grootste koffieleuten ter wereld. Finland staat op nummer twee, gevolgd door Canada. Na water is koffie het populairste drankje in Nederland. De eerste koffiebonen werden gevonden in Ethiopië. Het verhaal gaat dat een geitenhoeder zijn geiten zag springen en dansen nadat ze koffiebessen hadden ge... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek met kroketten....?!?!?!

Een pannenkoek met rundvleeskroketten en huisgemaakte honing-mosterddressing. Deze maand hebben wij gekozen voor een wel heel gewaarde pannenkoek, namelijk de Crèpe Croquet. Een naturel pannenkoek met daarbovenop 3 rundvleeskroketten, salade, rode ui en huisgemaakte honing-mosterddressing. In eerste instantie zult u denken wat een rare combinatie, maar het is werkelijk verrukkelijk !!!! Lees meer »

| van de gastvrouw

Sandra Sanders stelt zich voor….

Sandra Sanders (46), komt uit Nieuw-Bergen. Al 31 jaar is zij samen met haar vriend Guido. Zij is sinds december het nieuwe gezicht in de bediening bij 't Genot. Haar hobby's zijn tennis, reizen en lekker eten. Op haar zestiende jaar begon Sandra met werken in de horeca. “Het heeft me altijd getrokken, vroeger werkte mijn moeder achter de bar, ik ging wel eens mee om haar te helpen.” Nadat zij... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Hollandse Hachee met gebakken champignons en ui

Pannenkoek van de maand: Deze maand hebben we gekozen voor een pannenkoek met Hollandse Hachee met gebakken champignons en uit. Deze pannenkoek past perfect bij deze tijd van het jaar. Probeer deze pannenkoek van de maand eens met ons speciaal bier van gouverneur: tip probeer de stout op hout eens Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale pr... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Maandag - gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00uur geopend
Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 20.00 uur geopend
Restaurant sluit om 21.00uur

Reserveren
Reserveer