Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

Puur genot bij restaurant ’t Paviljoen

Toen premier Rutte aankondigde dat horecagelegenheden per direct moesten sluiten, was dit schrikken voor alle horeca uitbaters, en dus ook voor ons. Maar stilzitten en afwachten is niet iets wat bij ons past. Toen we nadachten over een terrasoverkapping om te kunnen voldoen aan de RIVM-richtlijnen, kwamen er grootse ideeën op tafel. Lees meer »

| Uit de keuken

Hennie Goossens stelt zich voor…

Hennie Goossens (38) woont met zijn vrouw Janneke en hun twee dochters, Madelief en Merel in Heijen. Zijn hobby’s zijn tuinieren, drummen, bakken, wandelen en zwemmen. Sinds het einde van 2020 vindt u Hennie met passie boven de pannen in de keuken. Al vanaf zijn vijftiende jaar werkt Hennie in de horeca. Van afwasser tot barman en hulp in de keuken, niets was hem vreemd. Z Lees meer »

| van de gastvrouw

Nieuwe menukaarten bij ‘t Genot

Verandering van spijs doet eten, dit spreekwoord betekent zoiets als; eens iets anders doen, doet een mens goed. In ons geval nemen we dit zowel letterlijk als figuurlijk. Het is goed om eens iets anders te doen, te vernieuwen, zodat wijzelf en onze smaakpapillen geprikkeld blijven. Het is goed om niet achterover te hangen, maar regelmatig onze gasten te trakteren op iets nieuws. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Prijswinnaar van de Pannenkoekenactie "Pannenkoek Bobotie"

Pannenkoek met Bèkse Bobotie Deze maand serveren we voor de eerste keer als pannenkoek van de maand, een pannenkoek welke wij niet zelf hebben samengesteld. Deze maand is de pannenkoek bedacht door de winnaar van de pannenkoekenactie. Tot eind Februari konden onze gasten ideeën insturen voor een originele, bijzondere pannenkoek van de maand. P Lees meer »

| van de gastvrouw

Nici koffie, een beleving bij ’t Genot

Koffie is het meest sociale drankje, wereldwijd wordt koffie gedronken. Nederlanders behoren tot de grootste koffieleuten ter wereld. Finland staat op nummer twee, gevolgd door Canada. Na water is koffie het populairste drankje in Nederland. De eerste koffiebonen werden gevonden in Ethiopië. Het verhaal gaat dat een geitenhoeder zijn geiten zag springen en dansen nadat ze koffiebessen hadden ge... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek met kroketten....?!?!?!

Een pannenkoek met rundvleeskroketten en huisgemaakte honing-mosterddressing. Deze maand hebben wij gekozen voor een wel heel gewaarde pannenkoek, namelijk de Crèpe Croquet. Een naturel pannenkoek met daarbovenop 3 rundvleeskroketten, salade, rode ui en huisgemaakte honing-mosterddressing. In eerste instantie zult u denken wat een rare combinatie, maar het is werkelijk verrukkelijk !!!! Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact
Maandag t/m Zaterdag: 11.00 tot 20.00 u.
Zondag: 10.00 tot 20.00 u.
Restaurant sluit om 21.00 uur

Reserveren
Reserveer