Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Uit de keuken

U kunt weer sparen voor gratis pannenkoeken bij Jumbo Walraven.

Vanaf 1 Oktober is de spaaractie in samenwerking met Jumbo Walraven weer begonnen. Bij elke besteding van 25€ bij Jumbo Walraven ontvangt u 1 spaarsticker, bij 6 stikers heeft u een volle kaart en deze is een pannenkoek waard. Voor meer informatie over de spelregels kijkt u op onze website onder het kopje aanbod. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek met gerookte eendenborst en balsamicocrème

Pannenkoek van de maand oktober: Pannenkoek met een carpaccio van gerookte eendenborst, geroosterde uitjes, gegrilde courgette en een balsamicocrème. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

| van de gastvrouw

Puur genot bij restaurant ’t Paviljoen

Toen premier Rutte aankondigde dat horecagelegenheden per direct moesten sluiten, was dit schrikken voor alle horeca uitbaters, en dus ook voor ons. Maar stilzitten en afwachten is niet iets wat bij ons past. Toen we nadachten over een terrasoverkapping om te kunnen voldoen aan de RIVM-richtlijnen, kwamen er grootse ideeën op tafel. Lees meer »

| Uit de keuken

Hennie Goossens stelt zich voor…

Hennie Goossens (38) woont met zijn vrouw Janneke en hun twee dochters, Madelief en Merel in Heijen. Zijn hobby’s zijn tuinieren, drummen, bakken, wandelen en zwemmen. Sinds het einde van 2020 vindt u Hennie met passie boven de pannen in de keuken. Al vanaf zijn vijftiende jaar werkt Hennie in de horeca. Van afwasser tot barman en hulp in de keuken, niets was hem vreemd. Z Lees meer »

| van de gastvrouw

Nieuwe menukaarten bij ‘t Genot

Verandering van spijs doet eten, dit spreekwoord betekent zoiets als; eens iets anders doen, doet een mens goed. In ons geval nemen we dit zowel letterlijk als figuurlijk. Het is goed om eens iets anders te doen, te vernieuwen, zodat wijzelf en onze smaakpapillen geprikkeld blijven. Het is goed om niet achterover te hangen, maar regelmatig onze gasten te trakteren op iets nieuws. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Prijswinnaar van de Pannenkoekenactie "Pannenkoek Bobotie"

Pannenkoek met Bèkse Bobotie Deze maand serveren we voor de eerste keer als pannenkoek van de maand, een pannenkoek welke wij niet zelf hebben samengesteld. Deze maand is de pannenkoek bedacht door de winnaar van de pannenkoekenactie. Tot eind Februari konden onze gasten ideeën insturen voor een originele, bijzondere pannenkoek van de maand. P Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer