Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Uit de keuken

Deuren wagenwijd open voor chef-kok

In het tweede kwartaal van 2018 liep het aantal openstaande vacatures in Nederland op tot een recordaantal 251.000. Een enorm aantal, waarvan er nu één op naam van ons pannenkoekenrestaurant, ’t Genot, staat. Wij zetten onze deuren wagenwijd open voor een chef-kok / souschef (m/v) met minstens twee jaar horecaervaring. Het gaat om een fulltime dienstverband van achtendertig uur. Men Lees meer »

| van de gastvrouw

Moederdagontbijt & lunchproeverij bij ’t Genot

Op Moederdag staat het verwennen van moeders centraal. Deze traditie begon rond 1925. Op welke dag Moederdag gevierd wordt verschilt per land. In Nederland valt het op de tweede zondag in mei. Op deze speciale dag voor alle mama’s zetten we hen graag in het zonnetje. Ze hoeft bijvoorbeeld die dag geen huishoudelijke taken te verrichten en op school hebben de jongere kinderen wellicht een verras... Lees meer »

| van de gastvrouw

Go nuts met een ijs dessert bij pannenkoekenrestaurant ‘t Genot

Voor veel mensen is het een herkenbaar scenario, je hebt jezelf tonnetje rond gegeten, en zit vol. Maar de dessertkaart overslaan? Dat kan echt niet. Voor een toetje is namelijk altijd nog ruimte. Wat is er lekkerder dan na een hoofdgerecht bijvoorbeeld een lekkere coupe ijs te nuttigen? Hoeveel pannenkoeken u ook heeft gegeten in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek, plek v... Lees meer »

| Uit de keuken

v.a. 23 april: Gegrilde sandwiches; nieuw bij 't Genot

De lente is begonnen! Op het moment dat de eerst zonnestralen vroeger verschenen was het goede moment aangebroken om in huis aan de slag te gaan; men begon aan de grote voorjaarsschoonmaak. Deze traditie is een beetje uit de tijd. Wij hebben toch gemeend een grote voorjaarsschoonmaak te moeten houden; in onze lunchkaart! En ook de keuken pakten we aan. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Het is weer de tijd van het "Witte Goud"

PANNENKOEK VAN DE MAAND mei: PANNENKOEK MET asperges, beenham en gekookt ei. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons g... Lees meer »

| van de gastvrouw

Pasen, 'samen genieten' van een paasontbijt of paaslunch proeverij

De paasdagen staan voor de deur. Dé tijd voor liefhebbers van lekker eten zoals chocolade en eieren, die symbool staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Maar ook andere lekkernijen zien we graag op de paastafel verschijnen. In ons restaurant kunt tijdens deze feestdagen op 21 en 22 april 2019, op uw paasbest genieten van een uitgebreid paasontbijt of een paaslunch proeverij. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week geopend van 10 tot 20.00uur

Reserveren
Reserveer