Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Maand Pannenkoek

Hollandse Hachee met gebakken champignons en ui

Pannenkoek van de maand: Deze maand hebben we gekozen voor een pannenkoek met Hollandse Hachee met gebakken champignons en uit. Deze pannenkoek past perfect bij deze tijd van het jaar. Probeer deze pannenkoek van de maand eens met ons speciaal bier van gouverneur: tip probeer de stout op hout eens Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale pr... Lees meer »

| Uit de keuken

Win met uw culinair artistieke pannenkoekenidee!

Verzint u de nieuwe creatieve topping voor de pannenkoek van de maand februari, wordt u winnaar en komt u deze gratis bij ons eten? U heeft bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ‘t Genot keuze uit meer dan zestig verschillende soorten pannenkoeken, gerechten en specialiteiten van de menukaart. Naast al deze items is er maandelijks een variabel gerecht te vinden; de pannenkoek van de maand. D Lees meer »

| van de gastvrouw

Gouverneurbieren bij ‘t Genot

Uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf bierdrinkers wel eens een speciaalbiertje drinkt. De Nederlandse bierdrinker kiest steeds vaker een speciaalbiertje in plaats van pils. Voorheen waren het vooral de wat oudere mannen die het lekker vonden naast hun pilsje af en toe een speciaalbier te proeven. Tegenwoordig vindt ook het jonge publiek het leuk steeds weer nieuwe smaken te proberen. Lees meer »

| van de gastvrouw

Restaurant met livemuziek

Wanneer we uit de trein het perron van station Vierlingsbeek opstappen, zien we een sfeervol verlichte straat. Wat is het toch heerlijk, de sfeer van de feestmaanden. In vijf minuten lopen we over Soetendaal naar restaurant ’t Genot. Ook daar straalt de gezelligheid al vanaf de buitenkant ons tegemoet. Als vanzelf overheerst een positief gevoel binnen ons gezelschap. H Lees meer »

| van de gastvrouw

Aftrap Sinterklaasavond bij ‘t Genot

Sinterklaas en pakjesavond is een belangrijke traditie in Nederland. De traditie zoals we deze tegenwoordig vieren, is ontstaan net na de tweede wereldoorlog. Wist je dat de allereerste intocht van Sinterklaas in 1888 in Venray was? In de aanloop naar het Sinterklaasfeest op 5 december zetten kinderen hun schoen hopende op een klein cadeautje of een handje pepernoten. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

In kruidenboter gebakken bospaddenstoelen met stoofpeer

Pannenkoek van de maand November Deze maand hebben we gekozen voor een pannenkoek van de maand met in kruidenboter gebakken bospaddenstoelen, met daarbij een stoofpeer en balsamicocrème. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Maandag - gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00uur geopend
Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 20.00 uur geopend
Restaurant sluit om 21.00uur

Reserveren
Reserveer