't Paviljoen: Dineren in de open lucht,Vrijdag, Zaterdag en Zondag geopend..!

Op 12 juni hebben wij de deuren van ons nieuwe restaurant `t Paviljoen geopend..!!

Voor reserveringen gaat u naar www.t-paviljoen.nl

Vanaf 12 juni kunt u naast onze overheerlijke pannenkoeken ook komen genieten van een totaal nieuw concept namelijk restaurant 't Paviljoen.

Tijdens de lockdown periode hebben wij niet stil gezeten. We zijn druk bezig geweest met het uitbreiden van ons restaurant. In 11 weken tijd hebben we een compleet nieuw restaurant gerealiseerd. Vanaf 12 juni kunt u komen genieten van ons openlucht restaurant. Heerlijk dineren in de buitenlucht. Het restaurant wordt verwamd door verschillende heaters en tafelhaarden wat zorgt voor een intieme gezellige sfeer.  

Naast de a la carte kaart serveren wij ook een 4-gangen borreldiner genaamd "t Paviljoen by night" een avondvullend programma waar u samen met u partner, familie of vrienden kunt genieten van diverse gerechten geserveerd in borrelsfeer. De kosten voor dit arrangement zijn €49.50p.p inclusief 4 verschillende wijnen of speciaalbieren. ('t Paviljoen by night arrangement is alleen op basis van reservering)

U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor een heerlijk wijntje of een lekker speciaalbiertje met daarbij een borrelplankje of een portie bitterballen om het weekend mee in te luiden of af te sluiten.!

Openingstijden 't Paviljoen

De keuken van 't Paviljoen is van Vrijdag t/m Zondag van 17:00 tot 21:00 geopend, het restaurant sluit om uiterlijk 23:00uur. Doordat het een outdoor concept is blijven we afhankelijk van weersvoorspellingen.

Momenteel wordt er nog druk gewerkt aan de website en socialmedia, meer informatie volgt zo snel mogelijk.!

Bent u ook zo nieuwsgierig geworden, kom dan gerust een kijkje nemen in ons nieuwe restaurant.

Met vriendelijke groet,

Team 't Paviljoen

Bart & Anja Goossens

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer