Na 5 jaar tijd voor een nieuw jasje.

Na 5 jaar tijd voor een nieuw jasje

Het is alweer 5 jaar geleden dat we de deuren opende van Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat wij Koffiehuis Zo Thuis overnamen van de oud eigenaren Gert-Jan en Mayke. Maar dat is alweer 6 jaar geleden. Het eerste jaar hebben we doorgedraait onder de naam Zo Thuis, en in dat jaar werden de plannen gesmeed voor een grote verbouwing en de overstap van koffiehuis naar ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. En nu 5 jaar later (27 april 2018) kunnen we concluderen dat dit een goede keuze is geweest. Ons bedrijf groeit nogsteeds, en om dit ook de aankomende 5 jaar weer te kunnen bewerkstelligen vonden wij dat het tijd werd voor een restyling. Er is niks verbouwd, maar er is puur gekeken naar een nieuwe frisse look. 

Aangepaste lunch-, menu- en specialiteitenkaart

Naast het interieur is ook de menukaart flink onder handen genomen. Op 27 april 2018 is de menukaart vernieuwd. Daarnaast is de lunchkaart een complete metamorfose ondergaan. Bekijk de nieuwe lunchkaart voor heerlijke salades en broodjes. Op de verbeterde specialiteitenkaart staan gerechten die u zullen doen begrijpen waarom wij onszelf een pannenkoekenrestaurant noemen en geen pannenkoekenhuis. Pannenkoeken van de specialiteitenkaart zullen wij met passend wijnadvies voorzien om u een optimale beleving te kunnen bieden. De specialiteitenkaart kunt u onderaan de lunchkaart terugvinden.

BEKIJK VERNIEUWDE MENUKAART

BEKIJK VERBETERDE lunch- en SPECIALITEITENKAART

Introductie van de strippenkaart

Verder introduceren wij de strippenkaart. Vanaf 29 april 2018 tot en met 29 april 2019 kunt u met de strippenkaart sparen voor gratis waarderingen. Dit houdt in dat u bij iedere besteding van €5,- één stempel ontvangt en na iedere 5 stempels ontvangt u een waardering in de vorm van o.a. een gratis coupe Heldro ijs, een gratis bittergarnituur, gratis pannenkoek naar keuze, etc. U krijgt zelfs nog de mogelijkheid om een diner voor 2 te winnen tijdens de culinair Genot avond 2019. Bent u benieuwd waarvoor u allemaal kunt sparen? Klik op de onderstaande knop om de strippenkaart te bekijken.

Bekijk strippenkaart

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer