Culinair genot bij ’t Genot

Derde editie van Culinair Genot avond. 5-gangen dineren onder 't genot van arrangeur en live pianist Ron Keeris. Nederland heeft Sinterklaas en de beschuit met muisjes bij een geboorte. Vierlingsbeek heeft de traditie van een Culinair genot avond. Ieder jaar, op de derde zaterdag van november, vindt bij ’t Genot een dergelijke avond plaats. Na de lovende recensies van de gasten van editie 2018, (“Goed idee, volgend jaar weer in de agenda! Zeker een aanrader. Je ontdekt lekkere nieuwe combinaties, wordt verrast door de kok. Livemuziek geeft daar toch echt iets extra’s aan mee.”) organiseren we uiteraard ook dit jaar weer een gezellige avond met culinaire hoogstandjes en livemuziek.

Entertainment en chique dineren in Vierlingsbeek

Voor dit avondvullend programma met entertainment wordt u verwacht tussen 17.30 en 17.45uur. Na een warm welkom vergezeld met een amuse van het huis zal de avond direct aangenaam starten. Maar ook hetgeen wat volgt zal uw smaakpapillen prikkelen. Het voorgerecht vis: Cocktail van Noorse en Hollandse garnalen met avocado. Voorgerecht vlees bestaat uit een taartje van Parmaham en Parmezaanse kaas met een huisgemaakte chorizokroket. Vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd. Vis: Snoekbaars met een in kruidenboter gebakken scampi op een bedje van roerbak groente en aardappelpuree. Hoofdgerecht vlees: Rundersukade met bospaddenstoelenrisotto en een saus van donkerbier. En tenslotte het nagerecht: Chocoladeparfait met hazelnotenroomijs. Kosten voor het 5-gangen menu zijn slechts € 39,95. Voor de wijnliefhebbers serveren we een bijpassend wijnarrangement bestaande uit vijf verschillende wijnen, voor € 15,-. Download de flyer voor meer informatie en het complete programma.

Livemuziek van een pianist tijdens het eten

Ron Keeris, pianist, arrangeur en pianoleraar uit Oeffelt zal tijdens het 5-gangen diner zorgen voor een sfeervolle achtergrondmuziek. Het muzikale heeft Ron van zijn opa en vader meegekregen. Deze veelzijdige pianist met meer dan dertig jaar podiumervaring speelt alle soorten genres op zijn piano. Modern, klassiek, jazz, pop, rock, blues al dan niet ondersteunend met mooie improvisaties. Hij is van alle markten thuis.

Lees meer over de editie van 2019

Komt u ook exclusief en sjiek uit eten bij ’t Genot?
Reserveer door ons te bellen: T. 0478 - 63 16 69

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.