Afhaalpannenkoek, uw pannenkoek afhalen en thuis eten!

Al onze bijzondere pannenkoeken op de dinerkaart zijn telefonisch te bestellen en af te halen in ons restaurant. Eten bestellen en afhalen is bij veel horecabedrijven al een service. Bij het pannenkoekenhuis of pannenkoekenrestaurant zien we dit nog weinig. Echter 't Genot in Vierlingsbeek biedt u graag de gelegenheid om uw pannenkoek ook thuis te kunnen nuttigen.

Geen zin om te koken, maar ook geen tijd voor een uitgebreide zit in een restaurant, dan is dit een bijzonder aantrekkelijk alternatief. De bereidingsstijd van een pannenkoek is niet lang. U hoeft daarom afhankelijk van drukte in het restaurant, vaak niet lang te wachten op uw bestelling. Zo geniet u toch van een bijzonder en vers gerecht!

Uw pannenkoek bestellen en afhalen in een warmhoudende verpakking

Alle pannenkoeken op onze dinerkaart, kunt u bestellen via: t. 0478 - 63 16 69 of u loopt binnen om uw bestelling te plaatsen en hierop te wachten.

Nadat u, uw bestelling heeft geplaatst, bereid onze pannenkoekenbakker deze voor u op het door u gewenste tijdstip. De pannenkoek wordt vlak voordat u deze komt afhalen, warm in een speciale doos geschoven, zodat u deze makkelijk kunt vervoeren en warm bij thuiskomst kunt eten.

Een Pannenkoek uit Vierlingsbeek thuis eten tussen boxmeer en venray

Vierlingsbeek ligt op een korte reisafstand van Boxmeer en Venray. De warme pannenkoek kan nog zeker genuttigd worden na een kwartier reistijd. Woont, pendelt u tussen Boxmeer en Venray, dan kunt u gerust een pannenkoek komen afhalen bij 't Genot in Vierlingsbeek.

Wordt mijn pannenkoek ook thuis bezorgd?

Helaas is het voor ons niet mogelijk uw pannenkoek thuis te komen bezorgen.

Wil je vanavond dus toch lekker eten, maar heb je geen zin om uitgebreid een maaltijd te staan koken? Probeer dan eens de afhaalpannenkoek.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer