Afhaalpannenkoek, uw pannenkoek afhalen en thuis eten!

Al onze bijzondere pannenkoeken op de dinerkaart zijn telefonisch te bestellen en af te halen in ons restaurant. Eten bestellen en afhalen is bij veel horecabedrijven al een service. Bij het pannenkoekenhuis of pannenkoekenrestaurant zien we dit nog weinig. Echter 't Genot in Vierlingsbeek biedt u graag de gelegenheid om uw pannenkoek ook thuis te kunnen nuttigen.

Geen zin om te koken, maar ook geen tijd voor een uitgebreide zit in een restaurant, dan is dit een bijzonder aantrekkelijk alternatief. De bereidingsstijd van een pannenkoek is niet lang. U hoeft daarom afhankelijk van drukte in het restaurant, vaak niet lang te wachten op uw bestelling. Zo geniet u toch van een bijzonder en vers gerecht!

Uw pannenkoek bestellen en afhalen in een warmhoudende verpakking

Alle pannenkoeken op onze dinerkaart, kunt u bestellen via: t. 0478 - 63 16 69 of u loopt binnen om uw bestelling te plaatsen en hierop te wachten.

Nadat u, uw bestelling heeft geplaatst, bereid onze pannenkoekenbakker deze voor u op het door u gewenste tijdstip. De pannenkoek wordt vlak voordat u deze komt afhalen, warm in een speciale doos geschoven, zodat u deze makkelijk kunt vervoeren en warm bij thuiskomst kunt eten.

Een Pannenkoek uit Vierlingsbeek thuis eten tussen boxmeer en venray

Vierlingsbeek ligt op een korte reisafstand van Boxmeer en Venray. De warme pannenkoek kan nog zeker genuttigd worden na een kwartier reistijd. Woont, pendelt u tussen Boxmeer en Venray, dan kunt u gerust een pannenkoek komen afhalen bij 't Genot in Vierlingsbeek.

Wordt mijn pannenkoek ook thuis bezorgd?

Helaas is het voor ons niet mogelijk uw pannenkoek thuis te komen bezorgen.

Wil je vanavond dus toch lekker eten, maar heb je geen zin om uitgebreid een maaltijd te staan koken? Probeer dan eens de afhaalpannenkoek.

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag 12.00 tot 21.00uur

dinsdag gesloten

woensdag 12.00 tot 21.00uur

donderdag 12.00 tot 21.00uur

vrijdag 12.00 tot 21.00uur

zaterdag 12.00 tot 21.00uur

zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 23.00uur

juni - juli- augustus - september
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.