Afhaalhigh tea en borrelbox, uw high tea afhalen en thuis eten!

Sinds de heropening van de Horeca kunt u deze bijzondere high tea telefonisch bestellen en af halen in ons restaurant. Eten bestellen en afhalen is bij veel horecabedrijven al een service. Bij het pannenkoekenhuis of pannenkoekenrestaurant zien we dit nog weinig. Echter 't Genot in Vierlingsbeek biedt u graag de gelegenheid om uw high tea ook thuis te kunnen nuttigen. Helaas zijn pannenkoeken niet meer mogelijk.

Geen zin om te koken, maar ook geen tijd voor een uitgebreide zit in een restaurant, dan is dit een bijzonder aantrekkelijk alternatief. De bereidingsstijd van een high tea of lunchbox is niet lang. U hoeft daarom afhankelijk van drukte in het restaurant, vaak niet lang te wachten op uw bestelling. Zo geniet u toch van een bijzonder en vers gerecht!

Uw high tea bestellen en afhalen in een geschikte verpakking

Een high tea of lunchbox op onze dinerkaart, kunt u bestellen via: t. 0478 - 63 16 69 of u loopt binnen om uw bestelling te plaatsen en hierop te wachten.

Nadat u, uw bestelling heeft geplaatst, bereid onze chefkok deze voor u op het door u gewenste tijdstip. De gerechten worden vlak voordat u deze komt afhalen, warm in een speciale doos geschoven, zodat u deze makkelijk kunt vervoeren en bij thuiskomst kunt eten.

Een high tea uit Vierlingsbeek thuis eten tussen boxmeer en venray

Vierlingsbeek ligt op een korte reisafstand van Boxmeer en Venray. De high tea kan nog zeker genuttigd worden na een kwartier reistijd. Woont, pendelt u tussen Boxmeer en Venray, dan kunt u gerust een high tea komen afhalen bij 't Genot in Vierlingsbeek.

Wordt mijn high tea ook thuis bezorgd?

Helaas is het voor ons niet mogelijk uw high tea thuis te komen bezorgen.

Wil je vanmiddag dus toch lekker eten, maar heb je geen zin om uitgebreid een maaltijd te staan koken? Probeer dan eens de afhaal high tea.

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.