Ons aanbod

Onze locatie biedt u een restaurant, zonnig terras, ontbijt & lunch, high tea, high wine en high beer. Ook verzorgen wij graag uw feest of partij op onze locatie

Op deze pagina bieden wij u kort een overzicht van de talloze mogelijkheden die wij u aanbieden in ons restaurant. Naast ons vaste aanbod, variëren wij in aanbod zoals o.a. sfeervolle proeverij avonden met live muziek, deelname aan regionale evenementen en speciale acties (o.a. Jumbo spaaractie). Maakt u gerust eens kennis en reserveer uw arrangement naar keuze.

Restaurant

Pannenkoeken eten in Vierlingsbeek

In ons moderne restaurant ontvangen wij u in een natuurlijke setting. We hebben een zeer uitgebreide menukaart met pannenkoeken variërend van een hartige pannenkoek tot een zoete pannenkoek & specialiteiten pannenkoeken! Dit alles op ambachtelijke wijze bereid met een pannenkoekenmix die alleen wij mogen gebruiken.

Lees meer

 

Terras

Mooi verzorgd terras in de tuin direct aan diverse wandel-en fietsroutes.

Ons prachtige terras is rustig gelegen en biedt een grote diversiteit aan bloemen, struiken en planten. Voor de kinderen is er een speelveld met klimtoestel aanwezig. Het overdekte gedeelte voorzien van heaters en dekens bieden u bescherming tegen de kou en de mogelijkheid ook in de wintermaanden van het terras te genieten.

Lees meer

 

Ontbijt & Lunch

3 compleet verzorgde ontbijtarrangementen en heerlijke broodjes op de lunchkaart.

Compleet verzorgd ontbijten in alle rust is zowel in het restaurant of op het terras mogelijk. U heeft de keuze uit een standaard, luxe of champagne ontbijt. Liever genieten van een lunch?...dan kiest u uit onze uitgebreide lunchkaart. Onze lunchkaart is seizoensafhankelijk. Indien gewenst reserveert u bij ons een volledig verzorgde (zakelijke) lunch.

Lees meer

 

High Tea

Een heerlijk zoet en hartig uitje voor dames (maar ook heren) vanaf 2 personen

Verwend worden met diverse warme en koude lekkernijen. Een leuk middag vullend programma voor vriendinnen groepen, zussen, families en vrijgezellenfeesten. Genieten van een samenzijn bij 't Genot in "the afternoon". Deze moderne versie van de Engelse High Tea nuttigt u op reservering.

Lees meer

 

High wine

Samen genieten met vriendinnen

High wine is een nieuwe variant op de oud Engelse High Tea. Bent u geen liefhebber van thee of van de diversiteit aan zoete hapjes, cake en taart die u krijgt bij een high tea. Maar houdt u wel van de gezelligheid en het samenzijn met vrienden/vriendinnen onder het genot van een lekker hapje en een goed glas wijn, dan is onze High Wine zeker iets voor u.

Lees meer

 

High Beer

“High Beer” de “High Tea” voor echte mannen en bierliefhebbers!

Rondje Gouverneur is eigenlijk de tegenhanger van de welbekende High Tea. Waar de High Tea bestaat uit verschillende theesoorten begeleid door diverse hapjes zoals bonbons, sandwiches en cake, gaan we bij het Rondje Gouverneur de wereld van het speciaalbier ontdekken. Bij ieder speciaal biertje serveren we dan een bijpassend hapje/gerecht.

Lees meer

 

Feesten en partijen

Een bijzondere locatie in Vierlingsbeek voor uw feest, receptie, bruiloft etc.

Wij verzorgen uw complete feest of bijeenkomst en hebben daarin vele mogelijkheden. Het kan bij ons zo gek als u het zelf wilt. Een cateraar heeft u niet nodig, want de culinaire invulling komt vers uit eigen keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ambachtelijk pannenkoekenbuffet waar u, uw eigen pannenkoek kunt beleggen? U kunt ons complete restaurant, maar natuurlijk ook een gedeelte van het restaurant afhuren, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

Lees meer

 

Borrelen

Een verjaardagsborrel, personeelsborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel, bedrijfsborrel of gewoon gezellig een zondagmiddagborrel

Een borrellocatie met goede wijn, speciaal biertjes en meer...bij ons vind u een warme en gezellige borrel locatie, prima toegankelijk met de auto, fiets, de trein 'of met een taxi' om te genieten en gezellig samen te komen borrelen. Met het mooie weer, kan dit op ons terras en tijdens de koude dagen in het knusse interieur van ons restaurant.

Lees meer

 

Jumbo spaaractie

2e pannenkoek gratis sparen bij Jumbo Walraven in Boxmeer

Heeft u volle spaarkaarten van de Jumbo? U heeft nog even de tijd om deze in te leveren. Lees meer over de voorwaarden van deze actie door op de knop lees meer te klikken.

Lees meer

 

Actie toeristenfolder Overloon

Actie toeristenfolder Overloon

Op diverse toeristische locaties in Overloon worden folders over Overloon en omgeving uitgedeeld. In deze folder vindt u diverse kortingscoupons waarmee u op verschillende locaties leuke korting kunt krijgen. Levert u onze kortingscoupon in dan ontvangt u 50% korting op een pannenkoek naar keuze.

Lees meer

 

Culinair Genot avond

5 - gangen diner met live muziek

Jaarlijks organiseert 't Genot een "Culinair Genot" avond, een avondvullend programma met live muziek en culinaire hoogstandjes.

Lees meer

 

Cadeaubon

't Genot cadeau doen?

Een verjaardag, iemand verrassen, een gezellig samenzijn, een wandel- of fietsroute cadeau geven incl. ontbijt, lunch of diner. Alles kan!

 

Lees onze blogs voor een een mooie impressie van ons aanbod, evenementen en onze omgeving.

Naar de blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact
Maandag t/m Zaterdag: 11.00 tot 20.00 u.
Zondag: 10.00 tot 20.00 u.
Restaurant sluit om 21.00 uur

Reserveren
Reserveer