Wandelroute van 12,6 km op wandelgids Zuid Limburg

Prachtige wandelroute van 12,6 km door de dorpen Vierlingsbeek, Holthees en Maashees.

Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot is opgenomen in de "Wandelgids van Zuid-Limburg" terug te vinden op de website van Wandelgids Zuid-Limburg onder nummer: 828. U kunt door op de afgebeelde kaart te klikken de prachtige route dowloaden en uitprinten, ook vind u hier nog meer informatie over de rustplaats.

Mooie wandeling langs een beekje en de mooie Mariakapel in Holthees.

Tijdens de relatief makkelijke maar afwisselende wandeling wandelt u via een rustige weg langs wat boerderijen naar de buurtschap Maashees. U loopt dit stuk geruime tijd op mooie graspaden door een natuurgebied langs een klein beekje. Na enige tijd duikt u de bossen in van het Maasdal en komt u uit in het kleine dorpje Holthees. In Holthees passeert u de mooie Mariakapel. Het laatste stuk gaat over een mooi bospad langs een beek en via een leuk voetpad komt u weer bij het restaurant. Op de route staan halverwege wat zitbanken waar u even uit kunt rusten. Na regenval kan het op sommige stukken van de route, vooral langs het beekje erg drassig zijn. Wij raden u aan om hoge wandelschoenen te dragen, en te zorgen voor een droog paar sokken en schoenen voor na de wandeling.

Na een stevige wandeling lekker genieten onder de heaters van ons overkapt terras onder het genot van een glas warme chocomel.

Eenmaal aankomen bij Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot kruipt u lekker tegen de warme verwarming of onder de heaters in de overkapping. Eenmaal opgewarmd door de warme chocomel met slagroom of van een lekker wijntje geniet u van een heerlijke ambachtelijke pannenkoek met bijvoorbeeld een huisgemaakt stoofpotje van rund met daarbij een heerlijk glas "Gouverneur" bier, of van een lekkere spek pannenkoek met champignons, ui en kaas.

Na een stevige wandeling met vriendinnen eindigen met een heerlijke High Tea.

Naast onze overheerlijke ambachtelijke pannenkoeken is het ook mogelijk om bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen na deze stevige wandeling te eindigen met een high tea, high wine of high beer.

Heel veel wandelplezier...!!

Bekijk hier deze wandelroute.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Reserveren
Reserveer