Een vreemde eend in de bijt.

Voor de pannenkoek van de maand November hebben we gekozen voor een pannenkoek met eendenborst op een bedje van gekarameliseerde witlof en bos ui met een saus van rode port en cantharellen.

Wilt u direct een tafel reserveren om de nieuwe pannenkoek van de maand te komen proberen klik dan hier

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek.

Maar natuurlijk kunnen we de producten uit landen als Italie, Spanje, Duitsland en Frankrijk niet negeren. Denk aan de heerlijke kazen uit Italië en Frankrijk of de heerlijke gedroogde worsten uit Spanje.

Bij 't Genot werken we uitsluitend met verse producten en gaan voor de pannenkoek van de maand dan ook altijd opzoek naar daadwerkelijke delicatessen.

We proberen ook zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken zoals asperges, aardbeien en stoofperen. Iedere maand serveren wij een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar.

OOK KAN U GASTVROUW OF GASTHEER U EEN BIJPASSENDE WIJN ADVISEREN.

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Reserveren
Reserveer