Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

Deze maand hebben wij heel wat appeltjes voor u te schillen

Nu Sinterklaas alweer in het land is en de Kerstman zijn slee al aan het poetsen is, hebben wij gekozen voor een pannenkoek van de maand die volledig aansluit bij deze periode van het jaar. Een pannenkoek met in kaneelsuiker gekarameliseerde appel en rozijn met slagroom en kaneel-speculaas ijs. Wilt u direct een tafel reserveren om de nieuwe pannenkoek van de maand te komen proberen klik dan hi... Lees meer »

Een vreemde eend in de bijt.

Voor de pannenkoek van de maand November hebben we gekozen voor een pannenkoek met eendenborst op een bedje van gekarameliseerde witlof en bos ui met een saus van rode port en cantharellen. Wilt u direct een tafel reserveren om de nieuwe pannenkoek van de maand te komen proberen klik dan hier Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale product... Lees meer »

In Oktober lusten wij wel van het hele varken.!!

Pannenkoek van de maand: Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

We eten mosselen vanavond.!!

"Werken met regionale en verse producten" Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbe... Lees meer »

Gekonfijte appel en peer met Walnoten-Pecorino en balsamico crème.

"Werken met regionale en verse producten" Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbe... Lees meer »

Verse aardbeien uit Vierlingsbeek.

Pannenkoek van de maand Juli. Voor de maand juli hebben we gekozen voor een pannenkoek met verse aardbeien, Heldro-ijs, chocolade krullen en poedersuiker. Een lekkere frisse combinatie voor in deze warme zomerdagen. We bakken voor deze pannenkoek van de maand een naturel pannenkoek waar we vervolgens de ingredienten op gaan verwerken. We gebruiken hiervoor verse aardbeien van een locale boer. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Reserveren
Reserveer