Pannenkoek van de maand

Maandelijks wisselende pannenkoek.

Iedere maand gaan wij opzoek naar een pannenkoek passend bij de tijd van het jaar. Voor de pannenkoek van de maand proberen we voornamelijk met seizoens en regionale producten te werken. Laat u iedere maand opnieuw verrassen door deze pannenkoek.

In Oktober lusten wij wel van het hele varken.!!

Pannenkoek van de maand: Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

We eten mosselen vanavond.!!

"Werken met regionale en verse producten" Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbe... Lees meer »

Gekonfijte appel en peer met Walnoten-Pecorino en balsamico crème.

"Werken met regionale en verse producten" Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbe... Lees meer »

Verse aardbeien uit Vierlingsbeek.

Pannenkoek van de maand Juli. Voor de maand juli hebben we gekozen voor een pannenkoek met verse aardbeien, Heldro-ijs, chocolade krullen en poedersuiker. Een lekkere frisse combinatie voor in deze warme zomerdagen. We bakken voor deze pannenkoek van de maand een naturel pannenkoek waar we vervolgens de ingredienten op gaan verwerken. We gebruiken hiervoor verse aardbeien van een locale boer. Lees meer »

Pannenkoek Juni '17 Asperges met gerookte zalm of schouderham.

Iedere maand een nieuwe pannenkoek passend bij het seisoen in Vierlingsbeek bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot In Juni is de tijd van het "witte goud"(asperge tijd) weer afgelopen, daarom hebben wij deze maand gekozen voor een pannenkoek van de maand met asperges, ei, salade, botersaus en schouderham of gerookte zalm. We bakken een naturel pannenkoek waar we vervolgens op gaan werken. Lees meer »

Pannenkoek Mei: Geitenkaas met Parmaham en pesto.

Iedere maand een nieuwe pannenkoek passend bij het seisoen in Vierlingsbeek bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot Deze maand hebben we gekozen voor een geitenkaas pannenkoek met huisgemaakte basilicumpesto, salade, rode ui, notenmelange, Parmaham en aceto balsamico dressing. We bakken een naturel pannenkoek waar we vervolgens op gaan werken. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Reserveren
Reserveer