Na 5 jaar tijd voor een nieuw jasje.

Op 27 April 2018 bestaat 't Genot 5 jaar, hoogste tijd voor een nieuw jasje daarom zullen wij van maandag 23 April t/m donderdag 26 April gesloten zijn.

Het is alweer 5 jaar geleden dat we de deuren opende van Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat wij Koffiehuis Zo Thuis overnamen van de oud eigenaren Gert-Jan en Mayke. Maar dat is alweer 6 jaar geleden. Het eerste jaar hebben we doorgedraait onder de naam Zo Thuis, en in dat jaar werden de plannen gesmeed voor een grote verbouwing en de overstap van koffiehuis naar ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. En nu 5 jaar later kunnen we concluderen dat dit een goede keus is geweest. Ons bedrijf groeit nogsteeds, en om dit ook de aankomende 5 jaar weer te kunnen bewerkstelligen vonden wij dat het tijd werd voor een restyling. Er zal niks verbouwd gaan worden maar puur een nieuwe frisse look.

Naast het interieur zal ook de menukaart flink onder handen worden genomen. Vanaf 27 April kunt u komen genieten van een compleet nieuwe lunchkaart met heerlijke salades en broodjes. Maar ook de avondkaart heeft een kleine metamorfose ondergaan. Zo kunt u straks genieten van een compleet nieuwe specialiteiten kaart met daarop gerechten die u zullen doen begrijpen waarom wij onszelf een pannenkoekenrestaurant noemen en geen pannenkoekenhuis.

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Reserveren
Reserveer